x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Evgheni Pluşenko: "Sunt încă numărul 1!”

Evgheni Pluşenko: "Sunt încă numărul 1!”

de Dana Andronie    |    21 Mar 2012   •   13:34
Evgheni Pluşenko: "Sunt încă numărul 1!”

Multiplu campion mondial si european si campion olimpic in 2006, Evgheni Plusenko a fost prezent, alaturi de violonistul Edvin Marton, la conferinta de presa pricinuita de spectacolul "Kings on Ice" din 7 aprilie de la Patinoarul "Mihai Flamaropol'.

Evgheni a venit in fata jurnalistilor cu umorul din dotare (slava Domnului, ca-l are!) si cu nasul rosu, pentru care pana si Rudolf ar fi fost invidios. Exista o explicatie! "Tarul' s-a "prajit' in vacanta, la Seychelles. "M-am ars special pentru voi, am venit pregatit', a glumit campionul, care in urma cu doua saptamani a fost operat la genunchi. Desi conferinta a fost presarata din plin cu glumitele lui Evgheni si ale lui Edvin – a fost atacat si un subiectul serios: competitia Jocurile Olimpice, de la Sochi, din 2014. "Tarul' este hotarat sa scrie un capitol important in cartea de istorie a patinajului artistic. "As vrea sa schimb modul de gandire al patinatorilor – a spus Evgheni. Sa patineze cat mai mult daca le place competitia. Simt ca pot sa mai concurez, sunt inca numarul 1! As vrea sa mai merg la Olimpiada. Ar fi a patra oara. Voi avea 31 de ani atunci si niciun patinator nu a mai intrat in competitie la varsta aceasta…'

Spectacolul "Kings On Ice" se afla la cea de-a patra editie, iar starurile chemate sunt: Evgheni Plushenko si Edvin Marton, Brian Joubert, Stephane Lambiel, Surya Bonaly, Fumie Suguri si perechile Ekaterina Bobrova - Dmitri Soloviev, Vera Bazarova - Yuri Larionov (vicecampioane europene la probele de dans si perechi de anul acesta) si Fiona Zaldua - Dmitri Sukhanov.

×
Subiecte în articol: evgheni pluşenko