x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Expoziţie poloneză la Bucureşti

Expoziţie poloneză la Bucureşti

de Mihaela Alexe    |    09 Sep 2012   •   14:13

Muzeul National de Arta Contemporana va gazdui, in perioada 8 septembrie-11 noiembrie, expozitia "Unpolished - Young Design From Poland/Bucharest'. Organizata de Institutul Polonez din Bucuresti, Muzeul Regional din Stalowa Wola, expozitia prezinta unele dintre cele mai interesante proiecte ale tinerilor designeri, inspirate din experientele si traditiile poloneze.

Expozitia a fost prezentata la mai multe festivaluri importante de design, precum si in muzeele de arta aplicata Salone del Mobile de la Milano, Designer's Days si Design Week de la Paris, Inno Design Tech Expo de la Hong Kong sau Muzeul de Arta din Koln si Muzeul de Design din Helsinki. Pretutindeni, succesul la public a fost mare, iar criticile specialistilor pozitive. Potrivit curatoarei expozitiei, Agnieszka Jacobson-Cielecka, editia de la Bucuresti va fi mai vasta, cuprinzand 24 dintre cele mai interesante lucrari a 17 designeri si grupuri de designeri si opt proiecte realizate de tineri arhitecti.
Cu prilejul acestei expozitii, vor avea loc conferinte despre designerul polonez contemporan, dar si proiectii de film legate de aceeasi tema.

×
Subiecte în articol: bucuresti poloneza expozitie