x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale FELICIA / Şlagăre memorabile cu Angela Similea

FELICIA / Şlagăre memorabile cu Angela Similea

20 Noi 2008   •   00:00

"Revista Felicia oferă cititoarelor sale, împreună cu ediţia din 20 noiembrie, un nou cadou special: 20 dintre cele mai frumoase cântece ale doamnei şlagărului românesc, Angela Similea, reunite în albumul Anii ’70" (partea a II-a).



În acest al doilea disc se regăsesc cântece memorabile cu care Angela Similea a pătruns în inima noastră: "Am legat copacii la ochi", "Din amintiri nu poţi trăi o viaţă", "Unde eşti, copilărie?", "Florile iernii (ninge, ninge)" sau "Căldura mâinii tale". Dragostea şi pasiunea Angelei pentru cântec i-au fost insuflate de marea cântăreaţă de muzică populară Maria Tănase, a cărei voce şi eleganţă au cucerit-o încă din copilărie. Încă de la începutul carierei sale muzicale, Angela obţine Premiul I la concursul Primăvara bucureşteană, pentru ca primul succes în adevăratul sens al cuvântului să-l obţină o dată cu Premiul II la Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur" din 1970. Pachetul revistă + CD "Angela Silimea Anii ’70 (partea a II-a)" costă 7 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 20 noiembrie (numărul 124) a revistei Felicia.

CADOURI

Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, Felicia, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică – CD-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc şi carte – deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă sau best-selleruri ale literaturii universale.

×
Subiecte în articol: arte