x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Festival - Ultima trupă confirmată la Artmania 2007 After Forever

Festival - Ultima trupă confirmată la Artmania 2007 After Forever

de Alex Revenco    |    18 Mai 2007   •   00:00
Festival  -  Ultima trupă confirmată la Artmania 2007
After Forever

La Sibiu, organizatorii pregătesc căteva mari surprize, unele dintre ele fiind dezvăluite de Codruţa Vulcu, directorul executiv al festivalului.

Ajunsă la a doua ediţie, Artmania are deja antamată una dintre formaţiile cap de afiş ale ediţiei din 2008. E vorba despre un nume "foarte mare" care va fi anunţat la Sibiu, la conferinţa de presă din luna iunie. Pe lăngă completarea afişului din acest an cu formaţia olandeză After Forever, a fost anunţat un moment de excepţie care se va intămpa duminică, 17 iunie.

UNPLUGGED IN CETATE. Este vorba despre un spectacol cu adevărat extraordinar, oferit de britanicii de la Anathema, Vincent şi Daniel Cavanagh, impreună cu fostul lor coleg de formaţie, Duncan Patterson. Cei trei vor oferi fanilor un concert unplugged intr-o locaţie specială, Cetatea Cisnădioara de lăngă Sibiu. Vincent (voce, chitară), Daniel (chitară, voce, claviaturi) şi Duncan (bas) vor cănta in cetate incepănd de la ora 20:30, iar accesul publicului va fi limitat la 100 de persoane. Pentru acest spectacol unic fundaţia Artmania va pune in vănzare cele 100 de bilete la preţul de 65 de lei. Pentru a intra in posesia lor, fanii trebuie să facă o rezevare, prin e-mail, la adresa press@artmaniafestival.ro.

Revenind la trupa care a inchis line-up-ul ediţiei din acest an, trebuie spus că After Forever este din Olanda, are şapte ani de activitate şi cinci albume inregistrate pănă acum. Iar organizatorii sunt convinşi că grupul olandez va urca pe scena de la Sibiu, la Artmania Festival 2007, pentru a oferi un spectacol pe care publicul romăn nu il va uita prea curănd.

PROGRAMUL DEFINITIV. Iată şi programul definitiv al Festivalului Artmania 2007: vineri, 15 iunie, ii va avea ca invitaţi pe Altar, Celelalte Cuvinte, Haggard şi Anathema (Marea Britanie). Sămbătă, 16 iunie, pe scena din Piaţa Mare vor urca Cargo, cu un recital special, Tarot, The Gathering, My Dying Bride şi Within Temptation (Olanda), iar duminică, 17 iunie, vor evolua Luna Amară, Viţa de Vie, After Forever şi in incheiere Iris, care implineşte in această vară 30 de ani de existenţă. Biletele pentru Festivalul Artmania 2007 vor costa 55 de lei pentru ziua de vineri, 75 de lei pentru sămbătă şi 15 lei pentru duminică, iar pentru intreg festivalul, intrarea este 120 de lei. Biletele se găsesc in reţeaua magazinelor Diverta din intreaga ţară, la www.bilet.ro şi la magazinul Muzica din Bucureşti.

×
Subiecte în articol: culture club artmania