x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Filmele de succes sunt la Antena 1

Filmele de succes sunt la Antena 1

13 Ian 2005   •   00:00

Luna ianuarie demareaza in forta la Antena 1 cu filme de marca, filme - eveniment, comedii de prima mana si productii cinematografice pline de aventura si suspans! "Salvati soldatul Ryan", "Mai iute ca moartea", "Ironia sortii", "Ritualuri de imperechere" - iata cateva titluri.


CRISTIANA STAMATESCU

MAREA DEBARCARE. Tom Hanks, eroul principal din "Salvati soldatul Ryan"
In fiecare vineri, Antena 1 ofera telespectatorilor sai mari filme cu imens succes de public si de critica: "Salvati soldatul Ryan", o capodopera cinematografica regizata de Steven Spielberg, cu Tom Hanks in rolul principal, a fost premiat cu cinci premii Oscar si nominalizat la alte sase categorii ale prestigioaselor trofee; western-ul "Mai iute ca moartea" l-a transformat pe Russell Crowe intr-un star international, iar distributia filmului e completata de vedete precum Sharon Stone, Gene Hackman si Leonardo DiCaprio.

Alte filme de referinta sunt superba drama regizata de Sydney Pollack "Ironia sortii", in care Harrison Ford descopera dupa moartea sotiei sale ca aceasta avea o legatura cu sotul unei politiciene, rol jucat de celebra Kristin Scott Thomas, dar si thriller-ul despre pasiune si razbunare "Fidelitate", unde Joseph Fiennes asteapta 16 ani pentru a se razbuna pe Ray Liotta pentru ca i-a distrus viata.

COMEDII. Si pentru ca Antena 1 se straduieste sa ofere telespectatorilor sai mai mult spectacol, cele mai bune comedii aduc veselie in casele telespectatorilor pe tot parcursul lunii ianuarie.

Steve Martin si Michael Caine sunt doi escroci rivali trasi pe sfoara de "victima" lor in "Ticalosii", Peter Falk e un mafiot care isi trimite "sub acoperire" in FBI cel mai incompetent fiu in "Corky, nataraul clanului", John Cusack e un asasin profesionist care vine la intalnirea de promotie la zece ani de la terminarea liceului in "Punct ochit, punct lovit", iar Carmen Electra e un savuros obiect de studiu pentru niste extraterestri care studiaza obiceiurile sexuale ale oamenilor de pe Terra, in "Ritualuri de imperechere"!

.

.

.

.

AVENTURA SI SUSPANS
Aventura si suspans. Actiunea, aventura si suspansul contribuie din plin la show-ul cinematografic pregatit de Antena 1 in ianuarie, cand superstaturile genului se intrec in maiestrie in filme precum "Teroare nevazuta", cu Steven Seagal, "Impotriva tuturor", "Revolta" si "Profetul", toate cu Don "The Dragon" Wilson, "Gorgeous", cu Jackie Chan, "Nisipuri albe" cu Mickey Rourke si Samuel L. Jackson, "Misiune de salvare" cu Michael Pare, "Renegatii" cu Kiefer Sutherland si Lou Diamond Phillips, "Hacker-ii" cu Angelina Jolie, "Etajul 13" cu Vincent D’Onofrio, sau clasicul film de aventuri "Cei trei muschetari", cu Raquel Welch, Richard Chamberlain si Michael York.
×
Subiecte în articol: arte