x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Gabi Firea i-a luat apartament mamei

Gabi Firea i-a luat apartament mamei

13 Apr 2009   •   00:00
Gabi Firea i-a luat apartament mamei

Realizatoarea emisiunii "Ştirea Zilei" de la Antena 3 şi prezentatoarea Observatorului de week-end şi-a dorit foarte mult ca mama sa să vină alături de ea în Capitală (n.r. - Gabriela a plecat din Bacău acum 18 ani), dar problema spaţiului locativ a făcut imposibil, până acum, acest vis.



Mama sa, Veronica, a lucrat în Italia de opt ani, iar acum, de Sfintele Sărbători de Paşte, se întoarce în ţară definitiv.

Pentru a-i face o surpriză, Gabriela Vrânceanu Firea i-a achiziţionat mamei sale un  apartament cu trei camere, în cartierul german Residenz. Vedeta a semnat cu Grupul Ţiriac Imobiliare şi dezvoltatorul LBBW Immobilien GmbH contractul de vânzare-cumpărare pentru noua proprietate în care va locui mama sa.

"Mi-am dorit pentru mama mea o locuinţă confortabilă, într-un cartier care să îi ofere, pe lângă toate facilităţile unui complex rezidenţial all-inclusive, şi o atmosferă civilizată.

În acelaşi timp am căutat o proprietate apropiată de centrul Bucureştiului şi am găsit la Residenz toate avantajele unei investiţii excelente", a declarat Gabriela Vrânceanu Firea.

Cartierul german este dezvoltat pe un teren de 68.230 mp şi oferă locuri de parcare atât pentru rezidenţi, cât şi pentru vizitatori, grădiniţă privată, discount market-ul "Plus", piaţă agroalimentară, bănci, pizzerie, patiserie, precum şi un lac artificial şi locuri de joacă pentru copii, alături de spaţii verzi generoase. (C.S.)

×
Subiecte în articol: arte