x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale George W. Bush, interviu la TVR 1

George W. Bush, interviu la TVR 1

de Jurnalul National    |    26 Mar 2008   •   00:00

TVR 1 va difuza, joi, în cadrul Jurnalului de la ora 19.00, un interviu cu preşedintele Statelor Unite ale Americii, George W. Bush, realizat la Casa Albă



TVR 1 va difuza, joi, în cadrul Jurnalului de la ora 19.00, un interviu cu preşedintele Statelor Unite ale Americii, George W. Bush, realizat la Casa Albă, în preambulul vizitei sale la Bucureşti, informează Televiziunea Publică.Interviul a fost realizat la Casa Albă de corespondentul TVR la Washington, Tudor Naparu.
"În preambulul vizitei sale la Bucureşti, preşedintele Statelor Unite ale Americii, George W. Bush, a acordat TVR un interviu în exclusivitate pentru mass-media de televiziune", transmite TVR. Interviul, încadrat în campania "Dosarele NATO", va acoperi teme precum vizita lui George W. Bush în România pentru Summitul NATO, situaţia actuală din Afganistan, scutul anti-rachetă, extinderea NATO şi parteneriatul strategic S.U.A. - România.Tudor Naparu este corespondentul TVR la Washington din 20 iunie 2007 şi a ocupat anterior funcţia de reporter ştiri externe la TVR.

×
Subiecte în articol: arte