x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

08 Mai 2008   •   00:00
Info

La Antena 2 debutează luni, 12 mai, talk-show-ul live “Celebri sau nu, la Mihaela Tatu”

ROMAN SCRIS DE CITITORI. Premieră în România. Cititoarele revistei Tabu pot intra pe site pentru a scrie continuarea unui roman propus de această revistă. Propriu-zis, revista dă  tema, iar doritorii pot trimite variantele lor pentru primul capitol. Varianta cîştigătoare va fi postată pe site, iar cititoarele vor da un nou “concurs” pentru capitolul 2. Şi aşa mai departe. Romanul va fi promovat timp de un an – va avea, aşadar, 12 capitole – şi va fi publicat la sfîrşitul perioadei de către Editura Humanitas Fiction (Co­lec­ţia Cocktail), care deja a semnat un contract “în orb” pentru acest volum. (S.S.E.)

 

CELEBRI SAU NU. La Antena 2 debutează luni, 12 mai, talk-show-ul live “Celebri sau nu, la Mihaela Tatu” (foto). De luni pînă vineri, timp de peste o oră, telespectatorii vor descoperi că perso­nalităţile despre care ziarele scriu de ani buni au încă multe secrete de spus, că oameni simpli, ca noi, ascund secrete de neimaginat. “Cred că în toată nebunia secolului nostru am uitat să mai fim oameni. Asta o să încercăm noi, la «Celebri sau nu, la Mihaela Tatu», să fim deschişi, calzi, relaxaţi, să-i determinăm pe invitaţi să vorbească fără reţineri”, a declarat Mihaela Tatu. (A.V.P.)

 

DEMIS ROUSSOS. După cum se ştie, sîmbătă, 10 mai, de la ora 19:00, faimosul interpret grec (foto) susţine un concert extraordinar la Sala Palatului, inclus în tur­neul mondial  “40 years of music”, ce a început în ianuarie, în ţara de adopţie a artistului, Franţa. Cu acest prilej, admiratorii lui Demis vor asculta majoritatea hiturilor (“Forever and Ever”, “My Friend, the Wind”, “My Reason”, “Velvet Mornings”, “Goodbye, My Love, Goodbye”, “Someday”, “Lovely La­dy of Arcadia” şi altele) care l-au făcut celebru în întreaga lume. La mijlocul lunii iunie Demis se în­toar­ce la Paris pentru a finaliza atît noul său album (preconizat să apară pînă la sfîrşitul anului), dar şi un CD înregistrat în concert, “Live a l’Acropole!”. Un alt proiect este biografia artistului, scrisă şi editată de fiica sa, Emily, şi intitulată “Demis Roussos, my Father”. Ultimele bilete la concertul lui Demis Roussos se găsesc la Sala Palatului, bilete.ro, ticketpoint.ro. (Alex Revenco)

×
Subiecte în articol: arte