x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

11 Iul 2008   •   00:00

11 iunie 2008



CUPIDON LA TV. Răzvan Popescu, cunoscutul DJ de la Radio 21, va modera la Kanal D o emisiune care îi va pune în valoare calităţile de Cupidon. Intitulată "Vezi ce alegi", emisiunea debutează joi, 17 iulie, de la 22:00 şi îşi propune să dezvăluie cu umor care sunt criteriile după care îşi aleg tinerii din România partenerii de viaţă. Astfel, protagoniştii îşi vor putea alege perechea din rîndul a trei potenţiali parteneri care vor fi supuşi la diverse probe. (O.M.B.)

FILMĂRI. "Regina" este noua telenovelă românească pe care Promance o pregăteşte pentru Acasă în această toamnă. Filmările au început deja pe platourile de la Buftea. Protagoniştii Diana Dumitrescu şi Bogdan Albulescu s-au pregătit împreună cu regizorul Iura Luncaşu. Dan Condurache şi Augustin Viziru şi-au intrat şi ei în roluri, iar  îndrăgitele personaje State, Flacăra, Stiven şi Minodora au intrat din nou în acţiune. (A.V.P.)

FILM. "Bathory", un thriller istorico-fantastic cu cel mai mare buget din toate timpurile pentru o producţie central-europeană, inspirat din legenda contesei Elizabeth Bathory, urmează să fie lansat în cinematografele din Praga, relatează Mediafax. Coproducţia, dotată cu un buget de 12 milioane de euro, retrasează destinul contesei Elizabeth Bathory, personaj misterios cu reputaţie de femeie-vampir.

×
Subiecte în articol: arte