x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

29 Iul 2008   •   00:00

PREMIU. BOOGIE, in regia lui Radu Muntean, a primit recent Premiul Special al Juriului la Festivalul de film de la Palis (Serbia). Pelicula a fost reprezentata de directorul de imagine Tudor Lucaciu, si de scenaristul, Alex Baciu. "BOOGIE" este o coproductie MultiMedia Est si Antena 1 si sustinuta de Centrul National al Cinematografiei. "BOOGIE" a avut premiera mondiala la Cannes, in cadrul sectiunii Quinzaine des Realisateurs.



PREMIU. BOOGIE, în regia lui Radu Muntean, a primit recent Premiul Special al Juriului la Festivalul de film de la Paliş (Serbia). Pelicula a fost reprezentată de directorul de imagine Tudor Lucaciu, şi de scenaristul, Alex Baciu. "BOOGIE" este o coproducţie MultiMedia Est şi Antena 1 şi susţinută de Centrul Naţional al Cinematografiei. "BOOGIE" a avut premiera mondială la Cannes, în cadrul secţiunii Quinzaine des Realisateurs. (R.D.)

CREAMFIELDS. Cel mai mare festival de muzică electronică şi dance din lume poposeşte şi în România, la 2 august, începînd cu ora 15:00, pe plaja Adras din Saturn. Manifestarea va dura 15 ore şi se va desfăşura simultan pe trei scene alăturate, unde vor mixa 28 de DJ, 14 dintre ei avînd renume internaţional. Pe afişul evenimentului, organizat de DMB Music Records, sînt binecunoscuţii David Guetta, Ferry Corsten, Danny Howells, Mauro Picotto, David Morales, Darren Emerson, Marco V, Christopher Lawrence, Markus Schulz, Shlomi Aber, Robbie Rivera, Seb Fontaine, Tall Paul şi Brian Cross. Alături de ei vor mai mixa unii dintre cei mai buni DJ români: Adrian Eftimie, Raoul Russu, Vali Bărbulescu, Dan Ene, Emil Lassaria, Dorroo, G.I.C., Almud, Funky, Zero, Proof şi de asemenea au confirmat participarea la festival DJ Felipe (Austria), Cory B & Shirfy (Serbia). Este de menţionat că Ferry Corsten, unul dintre cei mai importanţi DJ din festival, va oferi publicului un spectacol special de visuals, fiind însoţit de VJ-ul său personal, şi că toţi DJ-ii străini vor fi transportaţi de la Bucureşti la Mangalia cu elicopterele, puse la dispoziţie de organizatorii festivalului. (A. Revenco)

BILANŢ SIGHIŞOARA.
Participarea în cele trei zile ale Festivalului Medieval de la Sighişoara a depăşit aşteptările iniţiale ale organizatorilor, de 35.000 de oameni. Purtătorul de cuvînt al festivalului, Anca Maria Radu, a declarat că au fost în jur de 36.000 de oameni la această ediţie, a 16-a, a festivalului desfăşurat sub semnul măştii. "Au fost peste 35.000 de participanţi, undeva în jur de 36.000. Faţă de alte ediţii, au fost foarte mulţi familişti, cu copii, au stat şi sîmbătă la carnavalul măştilor, pînă noaptea tîrziu. Duminică, oamenii au mers prin Cetate", a declarat, citată de Mediafax, Anca Maria Radu. (R.D.)

×
Subiecte în articol: arte