x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

11 Aug 2008   •   00:00

11 august 2008



ACTOR-DECES. Actorul de comedie Bernie Mac, celebru pentru rolul din seria aventurilor lui Dany Ocean, a murit sîmbătă
la Chicago, din cauza unei pneumonii, la vîrsta de 50 de ani, informează Reuters. Bernie a fost internat în spital la 1 august, suferind de mai mulţi ani de sarcoidoză.

BILETE LA CARERRAS. Biletele pentru concertul Jose Carreras (foto) s-au pus în vînzare începînd de azi pe www.myticket.ro, urmînd ca la sfîrşitul săptămînii să fie disponibile şi în reţeaua magazinelor Diverta. Spectacolul, organizat de Fundaţia Dinu Patriciu, va avea loc la 4 octombrie la Sala Palatului. Preţurile biletelor sînt de 60, 80, 100, 300, 750 lei, în funcţie de poziţia în sală. Astfel, încasările spectacolului vor fi folosite integral pentru a sprijini copiii din zonele afectate de inundaţii din Nordul Moldovei, în cadrul programului "Sponsorizează un Copil". (R. Grinţescu)

SĂPTĂMÎNA FINANCIARĂ.
Astăzi, Săptămîna Financiară vă oferă o nouă carte de referinţă: "Criza creditelor din 2008 şi implicaţiile ei", văzută prin ochii miliardarului George Soros, care, dincolo de celebritatea cîştigată datorită speculaţiilor sale financiare, este şi un analist versat al realităţilor economice. "Ne aflăm în mijlocul celei mai grave crize financiare din 1930 încoace. În cîteva privinţe, ea se aseamănă cu alte crize apărute în ultimii 25 de ani, dar se şi diferenţiază net de acestea: criza curentă marchează sfîrşitul unei ere a extinderii creditelor, avînd dolarul ca monedă internaţională de referinţă", este de părere George Soros. (R.D.)

×
Subiecte în articol: arte