x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

25 Aug 2006   •   00:00
CARAVANA. Minimax, canalul de televiziune pentru cei mici, porneste in caravana. Vor fi vizitate noua orase: Timisoara, Bacau, Focsani, Braila, Buzau, Ploiesti, Slobozia, Botosani si Cluj-Napoca. Maine, mascotele postului se vor opri in Timisoara, la Casa de Cultura a Studentilor. Distractia incepe de la ora 10:00, iar intrarea va fi libera. Turneul se va incheia la data de 24 septembrie, la Cluj-Napoca.

NOMINALIZARE PENTRU RADIO3NET. Lansat la finele lunii mai pe www.radio3net. ro, site-ul in site "Bob Dylan, profetul unei generatii" a trecut cu brio de preselectiile unui important concurs de profil. Site-ul creat de echipa postului Radio2Net se numara printre productiile de Internet intrate in finala prestigiosului concurs Prix Europa. Anul acesta, pentru cea de-a 20-a editie a concursului la sectiunea Internet s-au primit 43 de propuneri de participare, din 17 tari. La etapa finala ce va avea loc intre 18-20 octombrie, vor participa doar 20 de proiecte. (Cristina Ologeanu)

IN DIRECT. Stirista Andreea Esca va participa, in calitate de invitata, la botezul baietelului Nadiei Comaneci. Ea nu va uita, insa, ca, totodata, este si om de stiri, drept pentru care va profita de aceasta ocazie si va transmite pentru Pro TV imagini si informatii de la ceremonia ce va avea loc sambata, la Los Angeles. Printre cei aflati pe lista de invitati la acest botez se numara Arnold Schwarzenegger, Placido Domingo si Angela Gheorghiu.

×
Subiecte în articol: arte