x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale INFO

INFO

22 Ian 2007   •   00:00
INFO

FILM. "A fost sau n-a fost?" de Corneliu Porumboiu se numara printre productiile prezentate intre 19 si 31 ianuarie la Festivalul Noi Filme din Europa, organizat pentru al saptelea an consecutiv de Arhiva de Film Harvard. Anul trecut, un alt film romanesc a participat la acest festival, "Moartea domnului Lazarescu", in regia lui Cristi Puiu. (M.N.)

EVERGREY ANULAT. Concertul trupei suedeze Evergrey, care trebuia sa aiba loc aseara, de la ora 19:00, la Casa de Cultura a Studentilor "Preoteasa", a fost anulat din motive tehnice. Se pare ca tirul cu echipamente s-a defectat la granita Turciei cu Bulgaria, astfel ca rockerii suedezi s-au vazut nevoiti sa contramandeze show-ul din Romania. Platitorii de bilet isi vor putea recupera banii incepand de miercuri, de la magazinul Muzica si Club Eutopia.

CASNICIE. Ioan Isaiu, protagonistul telenovelei "Vocea inimii", difuzata de Antena 1, se gandeste pentru prima data la intemeierea unei familii! Desi la revenirea in tara, dupa cativa ani petrecuti in Noua Zeelanda si Singapore, el nu se arata prea incantat de ideea casatoriei, in viata sa a aparut o femeie care i-a schimbat radical gandirea. Ea nu e persoana publica, dar lucreaza tot in domeniul televiziunii. Ultimele declaratii ale lui Ioan arata ca de la o vreme vrea sa se aseze la casa lui, visand chiar si la copii. (Radu Popa)

×
Subiecte în articol: arte