x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

19 Aug 2005   •   00:00
PAMELA LA JAY LENO. Invitata de astazi a emisiunii "The Tonight Show cu Jay Leno", transmisa la ora 23:10, la Antena 3, va fi nimeni alta decat Pamela Anderson. Actrita este invitata in emisiunea celebrului talk-show-man, dupa ce saptamana trecuta fusese randul fostului ei sot, Tommy Lee. Atunci acesta a declarat ca nu se va recasatori cu frumoasa blonda. Da’ mai stii care vor fi argumentele acesteia? O sa traim si o sa vedem...

CARCOTASII REVIN. De luni, 22 august, lumea se intoarce cu susul in jos, pentru ca Huidu si Gainusa revin in diminetile noastre, la fel de transanti si perfectionisti, de luni pana vineri, intre 7:00 si 10:00. De doua luni nimeni nu a mai fost tras de urechi, corectat, ironizat, taxat. Haosul a cuprins lumea buna si cea rea, toti au facut ce-au vrut. A sosit insa momentul ca lucrurile sa revina la normal. In vacanta care a durat aproape doua luni, Misu s-a odihnit in atmosfera linistita de familie, evident scriind. Cat despre Serban, injectat de energie si entuziasm, cum il stim, n-a stat locului o clipa, strabatand tara in lung si-n lat, la reglat antenele Kiss FM. Asadar, de saptamana viitoare cascati bine urechile, caci vacanta s-a dus. Huidu si Gainusa revin la Kiss FM cu forte proaspete si carcoteli noi, in "Cronica cu Huidu si Gainusa", singura emisiune care se asculta stand in cap. (R.G.)

SERIAL NOU LA TVR 1. Maine, de la ora 13:00, TVR invita telespectatorii la sitcomul politist "Damon", o productie americana din 1998. In rolul titular se afla Damon Wayans, cunoscut din filme precum "Last Action Hero" sau "Ultimul samaritean". Protagonistul este un detectiv din Chicago, nevoit sa apeleze la tot felul de idei trasnite menite sa-i usureze munca sub acoperire. Intre cei care il inconjoara se afla o multime de politisti, cel putin la fel de sariti de pe fix ca el si fratele sau, Bernard (David Allan Grier), care, in urma divortului, se muta cu el. (M.S.)

CRISTI PUIU, LA NEW YORK. "Moartea domnului Lazarescu", in regia lui Cristi Puiu, se numara printre filmele selectionate pentru editia din acest an a Festivalului de la New York, ce se va deschide la 23 septembrie cu un lungmetraj regizat de George Clooney, relateaza The Hollywood Reporter in editia electronica. Cea de-a 43-a editie a festivalului va reflecta "reafirmarea cinematografiei est-europene", a declarat miercuri Richard Pena, presedintele juriului.

×
Subiecte în articol: arte