x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

17 Aug 2005   •   00:00
VIITORUL SUNA APOCALIPTIC. De azi, la 20:10, debuteaza pe TVR 1, un nou serial SF, "Jeremiah". Filmul il are in rolul principal pe Luke Perry cunoscut telespectatorilor, dar mai ales telespectatoarelor din Romania, datorita rolului lui Dylan din serialul de succes "Beverly Hills 90210". "Jeremiah" este o adaptare dupa benzile desenate cu acelasi titlu, create de autorul belgian Hermann Huppen. Intr-un viitor post-apocaliptic, un virus a omorat toti oamenii care au depasit varsta pubertatii. 15 ani mai tarziu, supravietuitorii acestui virus trebuie sa se adapteze intr-o lume fara adulti. (Mihaela Suciu)

FILMARI LA FINAL. Filmarile pentru lung-metrajul "Jacquou Le Croquant" s-au incheiat de curand in Studiourile MediaPro. Regizat de Laurent Boutonnat (cunoscut pentru videoclipurile celebrei catarete Mylene Farmer), productia franceza il are in rolul principal pe Gaspar Ulliel (premiul Cesar 2005 pentru cea mai tanara speranta), alaturi de Emmanuelle Seigner (8 Femei), Mihai Verbinschi, Anca Androne, Vlad Radescu, si alti actori romani. Povestea lui Jacquou se petrece in Franta secolului al XVII-lea, in tinutul Perigord. La doar 9 ani el vede cum tatal sau este omorat din porunca Contelui de Nansac. Neputand duce cu ea aceasta durere, mama sa moare la scurt timp. Jacquou hotaraste sa se razbune. (Sebastian S. Eduard)

FALIMENT LA EUROTOMBOLA. Romanii dornici de imbogatire peste noapte au mai pierdut o sansa. Luni s-a anuntat oficial falimentul firmei care produce emisiunea Eurotombola de la Prima TV. La inceputul anului acesta, pe televizoare a aparut Eurotombola, emisiune construita pe acelasi calapod cu TeleEurobingo: cumperi bilet si astepti sa fii sunat. Dar "minunea" nu a durat decat aproape sapte luni. Alex Alexandrescu, producatorul emisiunii ne-a declarat ca "toata platile sunt la zi". Cu toate acestea, luni seara, la sediul central al firmei, cativa castigatori au provocat mare scandal pentru ca, spuneau ei, nu si-au primit premiile. Se pare ca fosta prezentatoare, Cristina Rus a avut un "feeling" si s-a retras la timp, preferand, probabil, sa nu isi mai minta telespectatorii. Nu acelasi "noroc" l-au avut Romica Tociu si Cornel Palade, care s-au trezit someri peste noapte. (Cristian Ologeanu)

×
Subiecte în articol: arte