x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

15 Ian 2007   •   00:00
TRANSFER. Gabi Jugaru a parasit Prima TV pentru trustul Pro, unde va realiza un serial de comedie. "«Jugaru» va fi un serial care va avea de toate si in care orice roman se va putea regasi cu usurinta", spune protagonistul. Gabi a fost bucuros sa descopere la Pro TV colegii si echipamentele tehnice necesare realizarii lucrurilor pe care si le-a propus.

BILOXI BLUES. Miercuri si joi, de la ora 19:30, va avea loc, la Sala Mare a Teatrului de Comedie, premiera oficiala a piesei Biloxi Blues, de Neil Simon. Regia este semnata de Iarina Demian, iar din distributie fac parte Tudor Chirila, Paul Ipate, Bogdan Cotlet, Constantin Dita, Ioana Barbu, Caroline Gombe, Aniela Petreanu.

NOTTARA. Spectacolele cu peste o suta de reprezentatii din repertoriul Teatrului Nottara vor putea fi vazute intre 18 si 21 ianuarie, in Saptamana 100+. Spectacolele "Sarbatori fericite" si "Titanic Vals" se vor juca la Sala "Horia Lovinescu", la 20 si 21 ianuarie. La cealalta sala a teatrului sunt programate "Sotul pacalit" (18 ian.), "Uzina de placeri S.A." (19 ian.), "Variatiuni enigmatice" (20 ian.) si "Operele complete ale lui WLM SXPR (prescurtate)" (21 ian.).

THERAPY?. Din surse oficiale (si mai putin oficiale!) in luna aprilie grupul Therapy? va concerta la Bucuresti, afirma Metalhead. Infiintata in 1989 (in Irlanda de Nord) formatia a inregistrat anul trecut un nou album, intitulat "One Cure Fits All", pe care intentioneaza sa-l promoveze, la primavara, printr-un turneu european, in componenta Andy Cairns - vocal, chitara, Michael McKeegan - chitara bas, Neil Cooper - tobe. (Alex Revenco)

×
Subiecte în articol: arte