x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale INFO

INFO

10 Ian 2007   •   00:00

IN CURAND, ANTENA 2. Postul de televiziune Antena 2 a primit de la CNA o noua licenta audiovizuala de satelit, dupa ce licenta anterioara expirase la sfarsitul anului trecut. Moderatorul Antenei 3, Mihai Gadea, va conduce postul Antena 2, a carui grila cuprinde mai ales talk-show-uri de toate tipurile. Echipa va fi alcatuita atat din realizatori de la alte posturi tv, cat si din jurnalisti din presa scrisa.

SCOOBY-DOO, ORFAN. "Taticul" lui Scooby-Doo (foto), Iwao Takamoto, a murit, la 81 de ani, in urma unui infarct. In afara de celebrul catel animat, Takamoto i-a mai creat pe Shaggy, slabanogul stapan al lui Scooby-Doo, pe Velma, Daphne si Fred, pe cainii Muttley si Astro si pe extraterestrul Great Gazoo, din serialul animat "The Flinstones".

LICENTA VH1. CNA a mai acordat o licenta audiovizuala prin satelit pentru versiunea romaneasca a postului muzical VH1, dupa ce solicitarea fusese respinsa de mai multe ori in cursul anului trecut. Postul VH1 va fi preluat de societatea Music Television System in termen de 30 de zile si va deveni, treptat, un program romanesc. Tot peste o luna, VH1 va avea si publicitate doar din Romania.

CONCURS. Teatrul de Comedie lanseaza concursul de dramaturgie cu texte de comedie romaneasca, editia a II-a. Piesele, tehnoredactate cu diacritice, vor fi trimise intr-un plic format A4 impreuna cu un plic mai mic, sigilat, ce va avea scris in exterior titlul piesei, iar in interior datele de identificare ale autorului. Vor fi trimise in trei exemplare pe adresa: Teatrul de Comedie, Str. Sf. Dumitru nr. 2, Sector 3, Bucuresti. Data-limita:15 februarie a.c.

×
Subiecte în articol: arte