x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale INFO

INFO

06 Ian 2007   •   00:00

Controversa. Noul film al lui Mel Gibson, "Apocalypto", a suscitat controverse in Italia, unde va fi transmis fara a fi cenzurat, informeaza Mediafax. Politicienii au criticat cenzorii italieni pentru ca le permit minorilor sa vada filmul, spre deosebire de celelalte state in care productia a fost difuzata. Grupurile de protectie a consumatorilor au anuntat ca vor solicita impunerea unei interdictii de vizionare pentru persoanele cu varste sub 14 ani. "Apocalypto" ruleaza de ieri si in cinematografele din Romania. (R.D.)

Revenire. Antena 3 reia, dupa sarbatori, difuzarea talk-show-urilor si a emisiunilor sale informative. Din 3 ianuarie, Radu Cazan s-a intors cu "Revista presei", iar Mircea Badea a revenit pentru a comenta ultimele evenimente care ajung "In gura presei". Din 8 ianuarie, reincep "Stirea zilei" si "Sinteza zilei", cu noutati. "Stirea Zilei" aduce o rubrica noua: 4x40, in cadrul careia invitatii vor trebui sa raspunda in 40 de secunde unui numar de 4 intrebari incomode, puse de Gabriela Firea. (R.D.)

Retragere. Dan Turturica va ocupa din 8 ianuarie postul de redactor-sef al Romaniei libere, dupa ce Bodgan Ficeac s-a retras din aceasta functie din cauza unei diferente de viziune privind anuntata relansare a ziarului, relateaza Mediafax. Bogdan Ficeac s-a aflat timp de noua ani in conducerea ziarului Romania libera. Dan Turturica a fost numit, initial, director de dezvoltare al Societatii "R", care editeaza respectivul cotidian. (R.D.)

×
Subiecte în articol: arte