x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale La Muzeul Satului se face primăvară-n suflet

La Muzeul Satului se face primăvară-n suflet

de Carmen Anghel    |    10 Feb 2012   •   10:59

Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti' ne propune doua week-enduri cu multa caldura sufleteasca. Duminica, 12 februarie, incepand cu orele 9:00, se deschide targul de hand-made, iar vizitatorii sunt asteptati cu miere, turta dulce, ceaiuri, vinuri dulci si multa muzica buna: jazz, muzica aromana, dansurile Europei. Vizitatorii vor putea participa la multe concursuri premiate cu carti despre dragoste (si nu numai).

Cei care vor sa prinda putin din mestesuguri pot participa (sau macar privi) la atelierele de impletit cu andrele, design vestimentar sau vor face felicitari, bijuterii si se vor pregati pentru 1 Martie 2012 realizand cu mana lor martisoare pentru persoanele dragi. Ziua culmineaza cu o prezentare de moda.

Iata catzeva dintre momentele spectacolului care incepe la orele 12:00:

Ianula Gheorghe si ritmuri aromane, Europa danseaza cu Tarantella, Dueto – clarinet si vioara (Adrian Dragoescu si Andrei Theodoru), Swing en Vogue, Fiesta Band.

Pentru ca in ultimii ani muzeul are o mare deschidere catre alte culturi, in acest week-end "Valentinii' vor fi sarbatoriti. Cei care vor face cele mai frumoase declaratii de dragoste vor fi premiati (din ora in ora) cu carti, vin, ciocolata, o "Cina romantica', produse cosmetice.

Toti cei care poarta numele Valentin, Valentina si cei ce sunt nascuti la data de 12 februarie vor avea acces gratuit …cu buletinul la purtator, mai informeaza organizatorii.

Celalalt week-end (18-19 februarie) ne aduce Sarbatoarea Dragostei la romani – Dragobetele. Un nou prilej de a dovedi cat de mult iubim.

×