x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale La Sala Palatului: 2 X “Lord of the dance”

La Sala Palatului: 2 X “Lord of the dance”

de Alex Revenco    |    05 Iun 2008   •   00:00
La Sala Palatului: 2 X “Lord of the dance”

Unul dintre cele mai vizionate spectacole de dans din toate timpurile, “Lord of the Dance”, în regia şi coregrafia celebrului Michael Flatley, are astăzi două reprezentaţii la Sala Palatului: la ora 16:30 şi la 20:00

Unul dintre cele mai vizionate spectacole de dans din toate timpurile, “Lord of the Dance”, în regia şi coregrafia celebrului Michael Flatley, are astăzi două reprezentaţii la Sala Palatului: la ora 16:30 şi la 20:00. Deşi nu mai dansează de cîtva timp, fiind doar producătorul acestui eveniment, potrivit organizatorilor, Flatley va fi prezent pe scenă la începutul show-ului, dar şi la final. La această oră, Flatley (care şi-a asi­gurat picioarele cu 40 de milioane de euro!) are două companii de dans în turneu cu acest spectacol, una dintre ele activează în SUA, Canada şi America de Sud, iar cealaltă în Europa şi Asia.

Spectacolele de la Bucureşti, prezentate de Centrul Internaţional Antidrog şi Drepturile Omului, în parteneriat cu Asociaţia Dracula şi Music Management, fac parte din proiectul cultural Artă contra drog.

×
Subiecte în articol: arte