x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Lansare - 69 au venit "In fata ta"

Lansare - 69 au venit "In fata ta"

de Raluca Grintescu    |    01 Iul 2005   •   00:00
Lansare - 69 au venit "In fata ta"

Joi, 23 iunie, pe la ora 22:00, ne-am strans cu mic, cu mare in Baza Militara. Nu, nu ne-am inregimentat in armata, Doamne fereste! Am fost acolo pentru a sustine lansarea celui mai nou album semnat 69 - "In fata ta".

URAAAA! Si am avut timp sa bem si o bere, ca intre prieteni, sa facem galagie multa dupa fiecare piesa noua a celor patru baieti de la 69, sa mai ascultam si cateva cover-uri intr-o interpretare caracteristica trupei. Daca ne-am simtit bine? Cel mai usor ar fi sa povestim. Ne-am ridicat in picioare de la acordurile primei piese. Am tipat cat ne-au tinut plamanii timp de 40 de minute, am bisat, am batut din picioare. Componentii trupelor Sfinx Experience, Holograf, Proconsul, Directia 5, echipa Radio 21 au fost si ei prezenti la petrecere. Judecand dupa ora tarzie la care s-au retras... s-au simtit bine! Cei prezenti au primit si o amintire din partea trupei - un saculet cu o moneda de 1.000 de lei si un ravas foarte... sugestiv:

"Acum nu sunt decat 1.000 de lei. Peste 100 de ani, aceasta moneda va fi obiect de colectie. Trupa 69 vine «In fata ta» si iti daruieste «O mie». Pastreaz-o si... ce crezi ca iti vei aminti cand te vei uita la ea peste 10 ani? Un superconcert live sau reforma monetara?"

×
Subiecte în articol: culture club