x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale LANSARE / Ştiri fără prezentatori la TVR Info

LANSARE / Ştiri fără prezentatori la TVR Info

de Adriana V. Paduraru    |    30 Dec 2008   •   00:00
LANSARE / Ştiri fără prezentatori la TVR Info

SRTv lansează la 31 decembrie un nou post tv de nişă. TVR Info este axat pe difuzarea de informaţii utilitare şi pe transmisii live din trafic.



Noul post tv este o premieră pe piaţa audiovizualului din România, întrucât nu are prezentatori, informaţia urmând a fi transmisă printr-un sistem performant de grafică. Canal cu acoperire naţională, TVR Info se adresează unui public activ, din toate categoriile de vârstă, cu ştiri de interes naţional, sportive, informaţii meteo din oră în oră, interviuri şi rubrici precum: info bursier, info bancar, info cultural, revista presei şi auto moto info. Principalul pilon din grila postului va fi reprezentat de transmisiile live din trafic. Telespectatorii vor putea urmări imagini live din ţară şi din mari oraşe europene.

Imaginile live vor fi difuzate 20-30 de minute pe oră, aproximativ jumătate din programul postului fiind unul în direct. În acest sens, TVR Info are parteneriate cu diferite instituţii ale statului, cum ar fi poliţia şi primăriile, dar şi cu firme private.

"TVR Info face parte din strategia Televiziunii Publice de a servi interesul public, informând telespectatorii 24 din 24 de ore. Prin performanţă, calitate şi audienţa programelor, TVR Info îşi propune să fie o sursă independentă şi credibilă de informaţii utilitare diverse", a declarat preşedintele-director general al TVR, Alexandru Sassu.

×
Subiecte în articol: arte info