x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Lauren Harris, în deschidere la Maiden

Lauren Harris, în deschidere la Maiden

de Alex Revenco    |    01 Mai 2008   •   00:00
Lauren Harris, în deschidere la Maiden

Iron Maiden a anunţat oficial trupele care vor evolua în deschiderea show-ului de la Bucureşti din turneul “Somewhere Back in Time!”.

Fata lu’ tata

Iron Maiden a anunţat oficial trupele care vor evolua în deschiderea show-ului de la Bucureşti din turneul “Somewhere Back in Time!”. La 4 august, pe Stadionul Cotroceni, chiar înainte de Steve Harris & Co vor urca pe scenă Lauren Harris & Band, Lauren (foto) fiind nimeni alta decît fiica lui Steve, iar în deschidere va evolua Trooper, o formaţie din România aleasă chiar de Iron Maiden.

Scurtă biografie. Lauren Harris şi-a început cariera la doar 21 de ani, în anul 2005, după ce a fost remarcată de faimosul producător britanic Russ Ballard, el  neavînd habar că este fiica lui Steve Harris. În ultimii ani, Lauren împreună cu grupul său s-au “rodat” pe scenele mai multor festivaluri importante, ca Download Festival, Graspop, Rock im Park/Rock am Ring. A cîntat în deschiderea turneelor Alice Cooper, Within Temptation, The Answer şi, acum, Iron Maiden. Albumul ei de debut, “Calm Before The Storm”, va putea fi downloadat la 19 mai a.c. de pe www.myspace.com/laurenharrisuk, după care va fi disponibil şi sub formă de CD.

×
Subiecte în articol: arte