x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Lovitura Gianinei Corondan

Lovitura Gianinei Corondan

22 Iul 2008   •   00:00
Lovitura Gianinei Corondan

După o absenţă în care nu s-a prea mai ştiut ce şi cum face Gianina Corondan, iată că acum numele îi este din nou asociat cu cel al trupei Quartz, alături de care lansează "Tip chic”, o piesă în compoziţia lui Amedeo Bolohoi (chitaristul trupe Quartz) pe versuri semnate de ea.



După o absenţă în care nu s-a prea mai ştiut ce şi cum face Gianina Corondan, iată că acum numele îi este din nou asociat cu cel al trupei Quartz, alături de care lansează "Tip chic”, o piesă în compoziţia lui Amedeo Bolohoi (chitaristul trupe Quartz) pe versuri semnate de ea. "Chiar dacă nu am mai apărut demult cu o melodie nouă, asta nu înseamnă că am încetat vreun pic să activez în lumea muzicii: am înregistrat mai multe piese ale lui George Popa, pe versurile mele, am scris textele cîtorva melodii de pe noul album al Mariei Radu (ex-Van Noizz), le-am dat o mînă de ajutor copiilor de la Eurovision Junior...” spune Gianina.

 "Tip chic” se doreşte a fi, cum spune ea în glumă, un studiu de caz prin care se urmăreşte dacă tinerii domni de la noi se ridică la înălţimea domnişoarelor, atît de apreciate peste hotare pentru talentele lor multiple. Astfel, Corondan a lansat o invitaţie fetelor de a fotografia sau filma pe furiş tipii chic, urmînd apoi să  posteze imaginile pe contul ei de pe my space (www.myspace.com/gianinaquartz). Acest material ar putea fi de folos la realizarea videoclipului pentru care acum se caută un regizor. Piesa poate fi ascultată şi download-ată free, de pe contul de my space al Gianinei.

Albumul la care componentii trupei Quartz au lucrat vreme de mai bine de un an nu are încă un nume, nici casă de producţie, dar cert e că va conţine 14 piese. "Le vom lansa pe rînd, una cîte una, şi pe toate la un loc, odată cu albumul, undeva la sfîrşitul toamnei”.

×
Subiecte în articol: arte