x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Masca: Liber la teatru în aer liber

Masca: Liber la teatru în aer liber

29 Apr 2009   •   00:00

Teatrul Masca va invită vineri, 1 mai, începând cu ora 12:30, în Parcul Herăstrău (intrarea din Piaţa Charles de Gaulle) la spectacolul "Cocktail" ce va marca deschiderea stagiunii în aer liber.

Anul acesta actorii au pregătit bucureştenilor un program de weekend cu câte două piese de teatru pe zi. "Cocktail" se prezintă ca un spectacol plin de culoare şi vervă, cu numere de pantomimă, dans şi marionete uriaşe.

"De trupa de actori tineri a Teatrului Masca mă leagă numai momente frumoase. Îmi amintesc de anul trecut când, în acelaşi parc, pe o ploaie torenţială, spectatorii au asistat vrăjiţi la piesă, răsplătind la rândul lor actorii cu o ploaie de aplauze. Vă mulţumim pentru apreciere şi susţinere şi ne face o deosebită plăcere să vă regăsim!", declară Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca.

Momentele de teatru vor continua de la ora 18:30 cu "Fior d'Amor în Bucuresci", o poveste romantică de dragoste ce reînvie atmosfera boemă, plină de farmec a Bucureştilor de odinioară. Prin acest spectacol regizorul - Mihai Mălaimare - a vrut să aducă un omagiu atât Bucureştiului cât şi iubirii, o poveste despre oameni pasionali care au încercat să nu rămână datori vieţii.

Întreg weekend-ul spectatorii vor putea urmări în Herăstrău şi alte surprize alături de Teatrul Masca: "Clovnii" - o comedie savuroasă, "La Români" - o întoarcere în satul tradiţional românesc şi "Statuile" - un spectacol fabulos cu statui vivante. Toate aceste spectacole se înscriu în "Teatru pe maidane", un program socio-cultural dezvoltat de Teatrul Masca pe parcursul ultimilor ani, ce are ca scop facilitarea accesului spectatorilor la acţiuni culturale. Intrarea este liberă. Mai multe detalii puteţi găsi la www.masca.ro.

Program:
Vineri, 1 mai
- ora 12.30 Cocktail
- ora 18.30 Fior d'Amor în Bucuresci

Sâmbătă, 2 mai
- ora 12.30 Clovnii
- ora 18.30 La Români

Duminică, 3 mai
- ora 12.30 Cocktail
- ora 18.30 Statuile

×
Subiecte în articol: arte