x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale MAXIM: Iris & Felicia

MAXIM: Iris & Felicia

de Alex Revenco    |    17 Noi 2006   •   00:00
MAXIM: Iris & Felicia

Concert special la Sala Palatului . Cristi, Nelu, Boro, Valter, Relu si Felicia vor canta duminica seara cu casa inchisa. Ei vor fi protagonistii unui spectacol extraordinar, care va dura peste doua ore.

Concert special la Sala Palatului . Cristi, Nelu, Boro, Valter, Relu si Felicia vor canta duminica seara cu casa inchisa. Ei vor fi protagonistii unui spectacol extraordinar, care va dura peste doua ore.

Dupa concertele de la Constanta, Galati, Iasi, Suceava, Botosani, Bistrita, Oradea, Satu-Mare, Ploiesti si Alba-Iulia, grupul Iris va canta poimaine in Bucuresti intr-un concert sold-out in care Felicia Filip va fi invitata serii. Iata cateva amanunte despre ce se va intampla pe scena, aflate de la Nelu Dumitrescu: "De fiecare data cand cantam la Sala Palatului sau Polivalenta, pentru noi spectacolul e mai special, avem emotii, parca am fi la un examen important de sfarsit de an. Vom canta impreuna cu invitata noastra «Ultima toamna», «De vei pleca» si un duet in premiera absoluta, pe care il dorim surpriza serii. Repertoriul nostru cuprinde atat piese mai vechi («Cine ma striga in noapte», «Pe ape», «Strada ta», «Floare de iris» si altele), mai noi («Casino», «Somn bizar» s.a.), dar si cele mai recente: «Vino pentru totdeauna», «Maxima»".

IRIS 30. "Ne bucuram foarte mult ca, pe langa concertele din aer liber, fanii formatiei vin si la concerte-eveniment, ca acesta, la care s-au vandut biletele, asta e un lucru foarte bun. Dupa Bucuresti mai avem o alta serie de concerte in tara, dupa care, in loc de vacanta, vom incepe sa lucram (din nou) cu Mihai Godoroja la proiectul anului viitor, Iris 30 de ani. Inca nu stim exact ce va cuprinde acest proiect, stim ca va fi un album nou de studio si un DVD (la anul sau in 2008), va fi un mare concert (sau mai multe) pe stadion, oricum va fi diferit de orice am facut pana acum."
Pentru ca membrii formatiei Iris se simt cel mai bine in mijlocul fanilor, acest turneu (de promovare al celui de-al doilea single de pe albumul "Maxima", intitulat "Vino pentru totdeauna") continua dupa urmatorul program: Cluj (23 noiembrie), Turnu-Severin (24 noiembrie), Timisoara (26 noiembrie), Sibiu (29 noiembrie), Deva (30 noiembrie) si Arad (1 decembrie). Videoclipul "Vino pentru intotdeauna" ii are ca protagonisti pe cunoscutii actori Daniela Nane si Denis Stefan si este in difuzare pe posturile de televiziune muzicale de la noi.

×
Subiecte în articol: culture club