x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Mihaela Radulescu revine in familie

Mihaela Radulescu revine in familie

03 Dec 2004   •   00:00

CULTURA/MASS-MEDIA
TELEVIZIUNE - Duminica de duminica la Antena 1 Mihaela Radulescu deschide sezonul sarbatorilor de iarna la Antena 1. Sub tema "Mos Nicolae bate cu batul", pe 5 decembrie debuteaza "Duminica in familie".
MIHAELA SUCIU

DIVERTISMENT. Dupa un concediu de patru luni, Mihaela revine cu pofta de televiziune
Formatul show-ului realizat de Contera AV si Intact nu se abate de la linia consacrata cu ceva ani in urma. Tonul cald, distractia si, mai ales, placerea de a petrece duminica alaturi de cei dragi cu ajutorul Mihaelei raman coordonatele esentiale.

Invitati pe 5 decembrie vor fi invitati speciali - romani celebri de pretutindeni - de la Elisabeta Lipa la Leonard Doroftei sau familia Sturdza, care vine special la Antena 1 direct din Elvetia, Bubu si mama lui, Crina Mardare, formatiile Holograf, Fara Zahar, siamezele Lina si Gherghina si multi altii vor veni negresit la "15:00 trecute fix" si vor pleca pe la 18:30, adica atunci cand Mihaela va pune capat primei editii.

PREMII SI SURPRIZE. Asa cum promite vedeta Antenei 1, atat invitatii cat si telespectatorii vor avea parte de cadouri multe, surprize la fel de multe, dar mai ales posibilitatea de a participa la un concurs cu premii substantiale.

Mihaela spune ca nu mai are emotiile debutului, dar pe cea a perfectionistului nu o neaga: "Nu mai am demult trac pentru ca am atatia ani de experienta in spate, dar vreau sa iasa totul bine". Cum Mos Nicolae ii viziteaza si pe cei mici si pe cei mari, vedeta Antenei isi doreste "inspiratie pentru cat mai multe editii".

AYAN IN FAMILIE. Intrebata daca la prima editie a "Duminicii in familie" va prezenta alaturi de baietelul ei, Ayan, Mihaela a spus ca poate fi o varianta, la un moment dat, dar in nici un caz acum. Ea a tinut sa precizeze ca nu are de gand sa se "foloseasca" de micut, asa cum au comentat unele ziare. Daca pe 5 decembrie, Mihaela da tonul Sarbatorilor cu "Duminica in Familie" la Antena 1, se pare ca editia din 25 decembrie ar putea-o prinde in platou, in direct, alaturi de telespectatori.
×
Subiecte în articol: arte mihaela