x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Misiune - Armin promoveaza "76"

Misiune - Armin promoveaza "76"

de Raluca Grintescu    |    19 Ian 2007   •   00:00
Misiune  -  Armin promoveaza "76"

Dupa 6 ani de existenta, timp in care si-a legat numele de prezenta in Romania a unora dintre cele mai mari nume ale muzicii electronice precum Tiesto, Paul van Dyk, Sasha, John Digweed, Fatboy Slim sau Carl Cox, The Mission se pregateste sa-i rasfete din nou pe clubberi!

Dupa 6 ani de existenta, timp in care si-a legat numele de prezenta in Romania a unora dintre cele mai mari nume ale muzicii electronice precum Tiesto, Paul van Dyk, Sasha, John Digweed, Fatboy Slim sau Carl Cox, The Mission se pregateste sa-i rasfete din nou pe clubberi! Armin van Buuren va da tonul petrecerilor The Mission in 2007, petreceri a caror tema cromatica va oscila intre argintiu, albastru, rosu, portocaliu...! Cel mai iubit dintre DJ-ii de trance, numarul 2 mondial (conform top-ului DJ Mag), se va afla la 24 februarie in "misiune" la Bucuresti (Sala Polivalenta). Warm-up-ul va intra in sarcina unuia dintre cei mai bine cotati DJ romani, Vania, si a olandezului Remy.

COINCIDENTE. Armin este si un DJ de radio foarte activ, mixand live pentru posturi de radio olandeze, cum ar fi Radio538 si Slam FM. Noul album "76" este produs chiar de Armin, iar invitatii sunt pe masura: Ray Wilson (Genesis), Justin Suissa, Victoria Horn si o trupa rock Krezip.

Desi initial Armin voia ca albumul sa se intituleze "Yet Another Day", o serie de coincidente l-a facut sa-l schimbe in ultimul moment. "Masterizarea pieselor a durat 76 de minute, in ’76 m-am nascut, tot ’76 este anul in care Jean-Michel Jarre a creat albumul «Oxygene» care mi-a influentat muzica; primul Mac, Apple I, a fost creat tot in ’76, computer pe care-l folosesc des in productiile mele. Deci, 76 este un numar care ma urmareste peste tot", marturiseste Armin.

I-ar placea sa colaboreze cu Enya si Roger Waters, iar cluburile unde ii face realmente placere sa mixeze sunt: The Guvernment (Toronto), Aria (Montreal), The Roxy (New York), Circus (L.A.), Vision (Chicago).

×
Subiecte în articol: culture club armin