x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Noi confirmări la B’estival - Neo, Trackaddicts şi Gabriel Rios

Noi confirmări la B’estival - Neo, Trackaddicts şi Gabriel Rios

de Alex Revenco    |    20 Apr 2007   •   00:00
Noi confirmări la B’estival - Neo, Trackaddicts şi Gabriel Rios

În zilele de 29 iunie, 30 iunie şi 1 iulie, în parcarea C a complexului Romexpo va avea loc B’estival 2007, când pe parcusul celor 36 de ore de muzică publicul român se va bucura de concertele oferite de superstarurile.

În zilele de 29 iunie, 30 iunie şi 1 iulie, în parcarea C a complexului Romexpo va avea loc B’estival 2007, când pe parcusul celor 36 de ore de muzică publicul român se va bucura de concertele oferite de superstarurile Marilyn Manson, Alice Cooper, Pink, Wu-Tang Clan precum şi alte nume consacrate ale scenei internaţionale: Faithless, Reamonn, Morcheeba, Kasabian şi Hooverphonic. Pentru programul zilei de duminică, 1 iulie, organizatorii festivalului, Emag!c Entertainment, au confirmat noi nume, care vor evolua înaintea granzilor. Este vorba despre revelaţia electro-rock Neo, din Ungaria, trupa hip-hop-funk Trackaddicts din Olanda şi belgianul de origine portoricana Gabriel Rios, care cântă un interesant melanj de rock, punk, hip hop şi salsa.

CAMPING. Pentru a facilita şi prezenţa publicului din afara Bucureştiului, organizatorii au obţinut aprobarea RAPPS pentru utilizarea şi amenajarea unui spaţiu destinat exclusiv campării chiar lângă zona de desfăşurare a festivalului. Se are în vedere un spaţiu de peste 10.000 metri pătraţi, iar pentru a şti dacă această iniţiativă este cu adevărat folositoare, echipa de producţie a B’estival 2007 aşteaptă părerile celor interesaţi la adresa de mail camping@bestival.ro. Astfel, în funcţie de numărul cererilor pentru campare se va putea lua o decizie privind organizarea acestui spaţiu, iar ulterior se vor oferi mai multe detalii despre proiect.

×
Subiecte în articol: culture club