x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Nunta pe "neve"

Nunta pe "neve"

06 Dec 2004   •   00:00

CULTURA/MASS-MEDIA
TV - "Married by America", un nou format de reality-show V-ati gandit vreodata sa va casatoriti cu o persoana pe care nu o cunoasteti? Nu o cunoasteti - in sensul ca nici macar nu stiti cum arata decat dupa ce faptul a fost consumat.
ADRIANA PADURARU

LACRIMI. Mirele a asteptat pana in ultima clipa sa-i spuna ca nu o iubeste
Am aflat ca exista si astfel de persoane. Fox TV a lansat in luna martie anul acesta un reality-show care avea exact aceasta tema. "Married by America" ("Casatorit de America") nu inseamna altceva decat faptul ca cinci celibatari isi pun destinul in mana cetatenilor Statelor Unite care le aleg partenerii de viata.

IN VOIA SORTII. Concurentii nu stiu cine este si cum arata "consortul" sau "consoarta" decat in momentul in care are loc logodna. Familia si prietenii participantilor analizeaza fiecare potential partener, discuta despre vietile lor, iar telespectatorii sunt cei care hotarasc cine este "EL" sau "EA". Dupa ce logodna a fost incheiata, "insurateii" pleaca intr-un soi de luna de miere in care au suficient timp la dispozitie sa-si dea seama daca partenerul ales de cetateni este intr-adevar perfect. Cuplul care se va casatori va primi o masina de lux si un cont de 100.000 de dolari, iar daca vor ramane impreuna si dupa nunta vor avea si o casa.

CELIBATARI. Cei care au dorit ca poporul american sa le gaseasca partenerii ideali au fost Jill (25 de ani), Stephen (35), Billie Jeanne - BJ (28), Jennifer (27) si Matt (26). Pentru fiecare au existat cinci pretendenti. Dintre acestia, doar doi au ajuns in finala. Dupa doua ore de "deliberari", telespectatorii au ales: Jill a fost "cuplata" cu Kevin, Matt - Cortez, Billie Jeanne - Tony, Jennifer - Xavier, Stepehn - Denise.

DECIZIE. Perechile au fost atent urmarite de expertii in materie de casnicie ai show-ului. Rand pe rand, a fost eliminata cate o pereche, iar "finalisti" au fost declarati Jill & Kevin si Billie Jeanne & Tony. Ziua cea mare a sosit. Jill si Kevin au hotarat ca nu se potrivesc, asa ca au renuntat. Singurii care au ajuns in fata altarului au fost BJ si Tony. Ea a spus "DA" din toata inima, insa Tony a refuzat casatoria.

MARITATA
Cel mai ghinionist concurent a fost Stephen. Finaliste in cazul lui au fost doua femei cu acelasi nume Denise. Telespectatorii au ales-o pe Denise L. Insa, inainte de a pleca in "voiaj de nunta", o femeie a dezvaluit faptul ca Denise este casatorita cu fratele ei. Cei doi erau de fapt separati, insa divortul nu fusese pronuntat. O regula a concursului a fost incalcata, asa ca Denise L. a fost descalificata. Locul i-a fost luat de cealalta Denise.
×
Subiecte în articol: arte