x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale POLIVALENTĂ / Atenţie, se reaprinde Cenaclul Flacăra!

POLIVALENTĂ / Atenţie, se reaprinde Cenaclul Flacăra!

de Daniela Titire    |    24 Noi 2008   •   00:00
POLIVALENTĂ / Atenţie, se reaprinde Cenaclul Flacăra!

Dacă vă era dor de vremurile bune, de recitaluri îndrăgite şi de artişti iubiţi, iată o veste la fel de bună: se reaprinde Flacăra! Cenaclul Flacăra, cu numele sale sonore. Festivalurile de folk s-au înmulţit considerabil în ultima vreme.



Mai ales prin provincie. Aşa că, de ce să rămână tocmai Capitala în urmă? Era musai ca folkiştii să se reunească şi aici. Aşadar, astă-seară, la Sala Polivalentă, de la ora 19:00, Adrian Păunescu şi invitaţii săi vor face spectacol.

Nu-i aşa că vă era dor de "Rondelul rozelor ce mor", de "Valţul rozelor", de "Charlie Chaplin", de "Madama de pică", de "Miruna", de "Antiprimăvara", de "Actorul" sau de "Copacii fără pădure"? Ei bine, folkul se îmbracă din nou în haine de gală, iar la concertul amintit vor evolua: Tudor Gheorghe, Victor Socaciu, Mircea Vintilă (foto), Vasile Şeicaru, Tatiana Stepa şi mulţi alţii. În zilele următoare vor mai urca pe aceeaşi scenă Gheorghe Zamfir şi orchestra sa de folclor (la 28 noiembrie) şi Direcţia 5 (la 30 noiembrie). Ambele concerte sunt programate la ora 19:00. Evenimentele fac parte dintr-un program mai amplu: sportul şi cultura se reunesc la Sala Polivalentă din Bucureşti, la prima ediţie a "National Tennis Championship – Masters Romania" organizat de ASSET MANAGEMENT SYSTEM.

Este vorba despre "marea celebrare a tenisului românesc", după cum spun organizatorii, care vă îndeamnă "să-i încurajaţi pe campioanele şi pe campionii noştri". Programul va fi "ornat" şi cu alte surprize.

×
Subiecte în articol: arte