x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Premiere Antena 1 - Reality-show-uri cu teste si neveste

Premiere Antena 1 - Reality-show-uri cu teste si neveste

de Raluca Grintescu    |    11 Ian 2007   •   00:00
Premiere Antena 1 - Reality-show-uri cu teste si neveste

"Test de fidelitate" si "Neveste de fotbalisti" sunt doua dintre emisiunile noi pe care Antena 1 le-a pregatit telespectatorilor. Ambele reality-show-uri vor fi difuzate in fiecare joi seara, de la ora 20:30, respectiv 21:30.

Fara false pudori si ipocrizie, "Test de fidelitate" isi propune sa clarifice cea mai spinoasa problema a multor cupluri din Romania: "S-a plictisit de mine sau are pe altcineva? Cat de solida e relatia noastra? Cata incredere pot avea in el/ea?". Impreuna cu prezentatorul emisiunii, Ionut Adascalitei, cunoscut publicului din telenovela "Vocea inimii", echipa acestei noi productii va crea o "capcana" pe baza informatiilor obtinute de la sotul/sotia care a apelat la "Test de fidelitate". Pe scurt, in cuplu va aparea "ispita", o prezenta fermecatoare care va incerca sa-l convinga sa calce stramb pe partenerul "reclamat" de consoarta.

CAPCANE CU SURPRIZE. Scenariile pot merge la infinit: de la invitatii indecente ale unor parteneri imposibil de refuzat pana la mici sugestii sau declaratii la cacealma in scopul surprinderii "victimei" , care, socata, ar putea recunoaste adevarul tainuit atat de bine. In clipa in care tinta testului va incepe sa alunece in capcana intinsa de echipa, Ionut Adascalitei si jumatatea "victimei", care vor sta tot timpul in umbra "victimei" si a "momelii", vor confrunta partenerul infidel si il vor supune unui test cu detectorul de minciuni. Aceasta ultima incercare, facuta sub supravegherea unui psiholog, are rolul de a stabili daca intre cei doi parteneri mai exista iubire sau nu, daca relatia mai poate fi salvata si, mai ales, intr-un final electrizant, daca cel prins in flagrant a avut doar o ratacire de moment, provocata de ispita scoasa in cale de echipa emisiunii sau nu se afla la prima abatere, ci isi inseala partenerul in mod regulat. Dezvaluirile facute pe parcursul acestui ultim test vor duce la decizia finala a cuplului: sfarsitul povestii de iubire sau un nou inceput?

ACTORUL. Cei mai multi dintre noi ne amintim de Ionut Adascalitei ca prezentator al stirilor MTV timp de trei ani. Putini stiu insa ca Ionut e actor de meserie, cu acte in regula. A fost si figurant in "Hamlet" de Shakespeare (regia Liviu Ciulei - 2000), "Callas Forever" (regia Franco Zeffirelli - 2001), "Cold Mountain" (regia Anthony Minghella _ 2002). In plus, Ionut a jucat si in piese precum "K + M + R + L", "Masinaria Cehov", "Norway Today", dar a aparut si in spoturile tv Fanta si Connex. Prin urmare, prezenta lui in distributia telenovelei "Vocea inimii", difuzata de Antena 1, de luni pana sambata, de la ora 18:00, in rolul Traian, nu ar mai trebui sa surprinda pe nimeni. Ionut a marturisit ca nu urmareste telenovela in care joaca pentru ca se afla la filmari la acea ora, insa vizioneaza seriale si filme, fiind mare fan "Seinfeld".

CONSOARTELE JUCATORILOR. Cum, in afara de politica, la fotbal si femei frumoase se pricepe tot romanul sa emita o opinie, Antena 1 a pregatit telespectatorilor ei o emisiune care va oferi berechet subiecte de discutie. "Neveste de fotbalisti" este noul show care va fi difuzat joi seara, de la ora 21.30, imediat dupa o alta noutate in grila Antenei 1, "Test de fidelitate". Emisiunea isi propune sa prezinte de-a fir a par viata sotiilor sau iubitelor de fotbalisti. Nimic nu va ramane ascuns: cine sunt doamnele, cu ce se ocupa, cum si-au cunoscut partenerii, prima impresie despre ei, surprizele placute, cadourile pretioase sentimental, cum este viata alaturi de un fotbalist, cum isi petrec timpul cand ei sunt plecati in cantonamente, pe scurt, fiecare "felie" de viata va fi povestita publicului.

In aceasta seara, telespectatorii o vor cunoaste pe Dana Gheorghe, iubita lui Bogdan Mara. Ea are 40 de ani, iar el 29. Este frumoasa foc, desi spune ca nu face nici un efort pentru a se mentine in forma. De cand formeaza un cuplu sunt de nedespartit: ea il urmeaza peste tot. Echipa emisiunii "Neveste de fotbalisti" a filmat-o la cumparaturi, unde Dana a probat cateva rochii foarte sexy, a baut o cafea cu prietenele, apoi i-a cumparat un cadou nepotelului lui Bogdan, Andrei. Dana spune ca diferenta de varsta nu este un handicap in relatia lor si ca nici ea nici el nu dau doi bani pe astfel de prejudecati conform carora bunul mers al unei prietenii poate fi afectat de numarul mare de ani al unuia dintre parteneri in comparatie cu ai celuilalt. "Este doar o problema de atitudine", spune Dana zambind. Si desi se considera inca un copil rasfatat si ii place sa fie ocrotita, are, la randul ei, mare grija de Bogdan. Dupa spusele lui, Dana are grija sa nu-i lipseasca nimic cand vine acasa.

DRAGOSTE SI FOTBAL. Sotii Vladoiu s-au lasat filmati in intimitate

PREZENTATOR. Ionut Adascalitei a trecut de la telenovele la emisiuni tvPREZENTATOR. Ionut Adascalitei a trecut de la telenovele la emisiuni tvO SOTIE ATIPICA. Si Anca Vladoiu, sotia lui Jean Vladoiu, a acceptat cu bucurie vizita echipei de la Antena 1. Anca si Jean sunt casatoriti de mai bine de 12 ani. S-au cunoscut pe vremea cand ea era sportiva. Ulterior, Anca a intrat in invatamant. Isi aduc aminte ca la inceputul relatiei nu aveau foarte multe, dar au muncit cot la cot si au stiut sa-si investeasca banii cu cap. Nu au copii, dar asta nu ii supara asa de tare. Anca a renuntat la profesie pentru a avea grija de Jean. De altfel, el spune ca Ancai nu i-a lipsit niciodata nimic si nu i-a refuzat ceva vreodata. De cativa ani s-au mutat intr-o vila frumoasa langa un lac, iar ea s-a ocupat de amenajarea casei si a gradinii. Au cinci caini de rasa, dintre care doi sunt de vanatoare. Il insotesc pe Jean cand acesta vrea sa se relaxeze cu prietenii la un foc de tabara si un vanat bun. Anca spune ca este o sotie atipica de fotbalist: nu ii place sa iasa din casa, nu merge la petreceri si nu sta la barfe, insa merge la cumparaturi de doua ori pe an, in Germania.

PRIMUL TEST
Sanda Herscovici are 40 de ani, locuieste in Bucuresti, are o situatie materiala buna, este casatorita de 12 ani cu Marian si au impreuna o fetita de trei ani si jumatate. Sanda a venit la "Test de fidelitate" pentru ca la urechile ei au ajuns vorbe cum ca sotul ei nu ar fi tocmai usa de biserica. Testul de fidelitate, in cazul domnului Herscovici, a purtat numele de Ludmila, o tanara apetisanta din echipa emisiunii "Test de fidelitate", care a fost angajata de sotii Herscovici pe post de menajera. In casa au fost montate camere de supraveghere, prin care telespectatorii pot urmari fiecare miscare a sotului. Cat de intemeiate au fost banuielile doamnei Herscovici privind infidelitatea partenerului de viata se va demasca in aceasta seara, de la ora 20:30, la Antena 1.
×
Subiecte în articol: arte antena test fidelitate