x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Promovare - Berlin Meets Bukarest luna aceasta

Promovare - Berlin Meets Bukarest luna aceasta

de Miruna Nicolae    |    12 Ian 2007   •   00:00
Promovare - Berlin Meets Bukarest luna aceasta

Suie Paparude, Vania si The Model sunt doar cativa dintre artistii romani care vor concerta la Berlin, la 20 ianuarie, in cadrul evenimentului "Berlin Meets Bukarest".

Eventul, organizat de Deutsch-Rumänisches Forum Berlin, Fundatia Culturala Art Promo (membru Grupul NOI) si de Mokoyuma, este o componenta a unui amplu proiect de schimb cultura intre Berlin si Bucuresti, care abordeaza mai multe domenii: muzica, filme, arte vizuale si new media. "Schimbul" dintre cele doua capitale se va desfasura succesiv in 2 editii, urmand ca prima parte a programului berlinez sa fie prezentata la Bucuresti in perioada 15-25 martie 2007.

CONCERTE. Selectarea artistilor a fost facuta in paralel, atat in Berlin, cat si in Bucuresti. "Ambasadorii" muzicii electronice la Berlin vor fi: Suie Paparude, Hauteculture, The Model, Vania si Thornado, iar de proiectii se va ocupa Corruptdream. Alaturi de romani vor concerta si artisti din Germania: Houseboat, Taroo, Elektryo, Oli de Luxe si Mo-tech.

Concertele vor avea loc de la ora 23:00 in cluburile: Oxymoron, Ruderclub-Mitte si Delicious Doughnuts. Petrecaretii vor plati 6 euro si vor avea acces in toate cele 3 cluburi din centrul Berlinului, situate la o distanta de doar 300 m intre ele. Asadar, Suie Paparude si Haute Culture vor concerta in Ruderclub-Mitte, The Model si Vania la Oxymoron, iar Thornado va mixa in Delicious Doughnuts. Cantarile trupei Suie Paparude si ale lui Haute-Culture continua pe meleagurile nemtesti. Sambata, 27 ianuarie, trupa va sustine un concert la Hamburg, in clubul Flaggschaff. Urmatorul show live va avea loc la 29 ianuarie, in cadrul Festivalului International de Film de la Rotterdam.

×
Subiecte în articol: culture club berlin