x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Riposta - O noua trupa de hip-hop cu atitudine

Riposta - O noua trupa de hip-hop cu atitudine

de Raluca Grintescu    |    08 Sep 2006   •   00:00
Riposta - O noua trupa de hip-hop cu atitudine

Cu o ambitie de fier care a depasit obstacolele inerente unui asemenea proiect, Gianny Chuchu si Cezar au reusit sa aduca pe piata un album de hip-hop autentic, dand o riposta rap-ului romanesc.

Pentru ca trupa Riposta nu are "matusi" in muzica romaneasca, producerea si promovarea albumului de debut, "Am revenit in prim-plan", s-au realizat prin forte proprii. Discul, la care Gianny si Cezar au lucrat aproape un an, se anunta a fi un material discografic plin de viata si atitudine. Lansarea albumului, care va fi anuntata in curand pe site-ul oficial al trupei (www.riposta.ro), va fi una incendiara, asa cum au promis baietii. Dupa lansare, hip-hopperii vor incepe o serie de concerte in cluburile bucurestene, dar si in tara.

HOP. Gianny Chuchu, pe numele sau real Ionut Ciuciu, este cel care a infiintat Riposta in anul 2001 (an in care si-a facut aparitia la un post national de televiziune), fiind totodata textierul si compozitorul trupei. Dupa o lunga pauza, nelipsita de obstacole, si dupa aparitia in trupa a noului component, Cezar, Riposta reuseste sa-si concretizeze ideile intr-un album plin de adrenalina, cu un sound dur si ametitor care va fi pe gustul iubitorilor de hip-hop. Cele 13 piese inedite vor putea fi descarcate gratuit de pe www.HipHopKulture.ro.

PLAYLIST. Piesele "Plang iar" si "Ma gandesc la tine" vorbesc de consecintele consumului de droguri. "Plang iar", totodata o piesa dedicata amicilor care au trecut in nefiinta. "Campionii de cartier" reprezinta caracterul celor care s-au nascut si au crescut in cartierul bucurestean Berceni. "Bagabont de mic", o piesa cu un ritm antrenant si influente orientale, creioneaza atmosfera petrecerilor de cartier intre vagabonzi. O piesa de rezistenta pentru impatimitii curselor de strada si a masinilor tunate este si "Unda’ Racing". Atentie insa! Puneti-va intai centura si apoi dati "play", pentru ca ritmul va va face sa apasati pedala la maxim. Piesa "Dat la maxim" are un subiect hazliu bazat pe o poveste adevarata, iar "Privesc la lumea trista" exprima toata ura adunata fata de trepadusii care ne conduc tara.

×
Subiecte în articol: culture club