x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ruslana vine la "Cei mai iubiti"

Ruslana vine la "Cei mai iubiti"

19 Ian 2005   •   00:00

Pregatirile pentru mega-show-ul "Cei mai iubiti" au intrat in linie dreapta. Spectacolul care va fi difuzat sambata seara pe TVR 1, de la ora 20:00, va dura 3 ore, fiind o adevarata parada a celebritatilor din Romania.

RECUNOASTERE. Ruslana este castigatoarea Eurovisionului de anul trecut
Unul dintre cele mai urmarite spectacole de televiziune din Romania pe anul 2004 - "Cei mai iubiti" - aduce in fata telespecatorilor nu neaparat cei mai frumosi, mai talentati, mai grasi sau mai slabi oameni, ci pur si simplu pe cei mai iubiti, desemnati prin intermediul unui sondaj de opinie. Printre castigatorii anului trecut s-au aflat nume precum: Mircea Radu, grupul Divertis, Nicolae Furdui Iancu, Draga Olteanu Matei, Ilie Nastase, Andreea Esca sau Horatiu Malaele.

Editia din acest an a show-ului, cea dea treia, va fi onorata de prezenta unui oaspete de onoare, nimeni alta decat Ruslana, castigatoarea de anul trecut a Eurovisionului.

Sprintara ucraineana a rupt gura targului anul trecut la Istanbul cu melodia "Wild Dances", piesa pe care le-o va canta si telespectatorilor galei "Cei mai iubiti". Laureata a discului de platina in tara ei de origine, Ucraina, Ruslana a vandut peste 170.000 de copii ale albumului "Wild Dances". (Sebastian S. Eduard)

×
Subiecte în articol: arte