x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ştiri

Ştiri

15 Ian 2009   •   00:00

15 ianuarie 2009



ADIO PRISON BREAK!
Preşedintele Fox Entertainment, Kevin Reilly, a anunţat marţi că se va pune capăt serialului Prison Break. Criza economică loveşte în producţii aducătoare de audienţă, dar cu bugete care nu mai pot fi susţinute de companii. Astfel, serialul de succes Prison Break se va termina cu sezonul patru, ultimele episoade urmând să fie difuzate din 17 aprilie. Reilly a dezvăluit că a discutat cu producătorii în ideea de a se mai filma încă un episod, care să încheie într-un mod spectaculos aventurile lui Michael Scofield. Vestea vine în condiţiile în care cifrele de audienţă ar fi permis difuzarea a cel puţin încă un sezon. Fox va investi în schimb într-un pachet de cinci comedii, ale căror episoade-pilot sunt gata de "aruncat" pe post, şi s-a semnat pentru încă un sezon al comediei "’Til Death", chiar dacă audienţele lasă de dorit. (Oana Bâltoc)

TREI ANI EUFORICI
Euforia TV sărbătoreşte astăzi trei ani de la prima emisie. Pe lângă show-uri spectaculoase, filme şi talk-show-uri, Euforia TV promite vedete noi, provocări noi, decoruri noi. Una dintre surprize constă în faptul că Silvia Lăuneanu (D La Vegas) şi Celia vor fi protagonistele unui reality-show în care vedetele autohtone vor intra în competiţie pentru inima unui cunoscut milionar din România. În plus, telespectatoarele sunt invitate la campania "Eşti celebră, deci exişti". Participantele au astfel şansa să devină "vedete euforice". (A.V.P.)

RĂDESCU REVINE
Actorul Vlad Rădescu a fost numit director general interimar al Teatrului Naţional din Târgu-Mureş prin ordinul ministrului Culturii, Theodor Paleologu. Astfel, cel care a fost suspendat cu scandal în urmă cu opt ani de la conducerea Teatrului Nottara, câştigând după doi ani procesul intentat Primăriei Capitalei, care îl destituise, revine în fruntea unei instituţii de spectacole. Numirea ar fi binevenită, căci Vlad Rădescu a mai fost manager la Naţionalul din Târgu-Mureş, teatrul "mergând" bine. Interimatul va fi asigurat până la organizarea de către minister a unui concurs, care încă nu se ştie când va avea loc, dat fiind faptul că acest post de manager "este în litigiu".
Cristian Ioan, care a deţinut această funcţie mai mulţi ani, a fost demis la evaluarea de la minister şi a contestat decizia. (M. Sârbu)

VALEA LUPILOR
De ieri, în fiecare zi, de miercuri până vineri, Kanal D difuzează, în premieră în România, "Valea Lupilor". Un serial controversat despre mafie şi putere, despre crimă şi spălare de bani, corupţie şi servicii secrete. Serialul este inspirat din realitatea dură a lumii interlope din Turcia şi îi are, printre alţii, ca invitaţi speciali pe Sharon Stone şi Andy Garcia. "Valea Lupilor" a avut audienţe-record în Turcia; primele episoade s-au filmat în 2003, însă producţia serialului continuă şi acum. (S.S.E.)

×
Subiecte în articol: arte