x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

27 Noi 2008   •   00:00

SOLD OUT
La Depeche Mode nu mai sunt bilete în faţa scenei. La 16 mai 2009, legendara trupă Depeche Mode va concerta în Parcul Izvor din Capitală, în cadrul turneului mondial "Tour of the Universe 2009". Biletele pentru Gazon A s-au epuizat, zona din faţa scenei fiind în prezent Sold Out. Au mai rămas disponibile doar biletele în categoriile 100, 120 şi 360 lei (cele VIP). Acestea pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta şi online, de pe myticket.ro. (R.G.)



BALET
Ballet Preljocaj prezintă vineri, sâmbătă şi duminică, la Teatrul Naţional, un spectacol de dans contemporan bine primit de presa şi de publicul francez – "Albă ca Zăpada". Este cea mai nouă creaţie a celebrei companii, gândită pentru 26 de dansatori şi inspirată de cunoscuta poveste a Fraţilor Grimm. Numai că sfârşitul este altul decât cel din basm. Alături de "Albă ca Zăpada", "Prinţul" sau "Mama Vitregă" dansează călugări, astfel fiind înlocuiţi cei şapte pitici. (M.S.)

125 DE ANI DE MET
Metropolitan Opera (Met) din New York va sărbători împlinirea a 125 de ani printr-o gală excepţională la 15 martie, reunind cei mai mari cântăreţi lirici din lume. Directorul muzical al Met, James Levine, a ales 26 de fragmente din opere celebre, menite să evoce istoria acestei scene legendare. Printre marile nume care vor cânta la 15 martie se numără Roberto Alagna, Aleksandrs Antonenko, Kim Begley, Stephanie Blythe, Placido Domingo, Angela Gheorghiu.

GOTAN PROJECT
Prima ediţie a Festivalului Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical organizat de Operetă se încheie astăzi cu un concert Gotan Project, care are loc la Sala Palatului, începând cu ora 20:00. Pionierii electro-tangoului încep astfel un turneu "Exclusive Tour", prima oprire fiind Bucureştiul. Organizatorii festivalului încheie frumoasa manifestare de două săptămâni cu această formaţie în ideea unei deschideri culturale sub semnul căreia a stat de altfel întreg festivalul.

×
Subiecte în articol: arte