x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

03 Dec 2008   •   00:00

HĂRŢUIRE
Starul rock Bryan Adams a depus o plângere la poliţia din Londra împotriva a două persoane care îl hărţuiesc de mai multe săptămâni, informează thesun.co.uk. Potrivit cotidianului britanic, este posibil ca persoanele să fie din România. Cei doi – mamă şi fiu – suferă de probleme psihice şi îl urmăresc de mai multe săptămâni pe celebrul muzician. Iniţial, ei l-au văzut pe rocker-ul canadian într-un restaurant şi s-au dus să-i ceară un autograf. Ulterior, au apărut şi în faţa casei lui Adams din Chelsea, vestul Londrei, şi de atunci îl urmăresc permanent. O sursă din anturajul celebrului artist a declarat că “cei doi au devenit complet obsedaţi de Bryan, apar în faţa casei lui şi îl urmăresc peste tot”. Pentru a fi sigur, Adams şi-a instalat sisteme de alarmă.



GARCEA ŞI “RUTIERII”
Mugur Mihăescu este cercetat de poliţişti după ce, luni seară, şi-a parcat maşina pe o stradă din centrul Capitalei, blocând timp de aproape o oră şi jumătate circulaţia mijloacelor de transport în comun, informează Mediafax. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, Mugur Mihăescu şi-a parcat maşina, un Volkswagen, pe strada Doctor Felix, între orele 19:50 şi 21:10, blocând circulaţia tramvaielor şi a autovehiculelor care circulau pe sensul pe care se afla maşina acestuia. Poliţiştii au întocmit pe numele lui Mugur Mihăescu actele procedurale de cercetare, pentru atingerea adusă dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic. Cercetările sunt continuate de Biroul Cercetări Penale al Sectorului 1 din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră.

AUDIENŢE
Ziua României a fost extrem de disputată înte televiziuni, în ceea ce priveşte audienţele, mai ales că şi televiziunile de ştiri au avut un cuvânt important de spus, ţinând cont că 1 Decembrie a fost prima zi după alegeri, când au fost date publicităţii datele de la Birourile Electoral Central şi Municipal. În aceste condiţii, ANTENA 1 a fost lider de audienţă în prime-time, când a fost transmis meciul Steaua – Unirea Urziceni, care a avut un rating de 9,1% şi o cotă de piaţă de 18,4% – echivalentul a aproximativ 1.035.000 de telespectatori. În acelaşi interval orar, Pro Tv avea 6,8% rating şi 13,8% cota de piaţă. Vârful de audienţă al serii a fost atins la ora 22:23, când 1.702.000 de români urmăreau ANTENA 1. (Sursa: GFK Romania; Target: All Urban)

×
Subiecte în articol: arte