x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

07 Apr 2009   •   00:00

7 aprilie 2009



FILM DE EXCEPŢIE
Săptămâna Financiară vi le prezintă, începând de la 6 aprilie, pe Michelle Pfeiffer şi Renee Zellweger într-un film de excepţie: "Dragoste otrăvitoare", o dramă despre iubire şi supravieţuire. Când producătorul John Wells a primit unul dintre primele exemplare ale romanului lui Janet Fitch, "White Olander", l-a citit într-o noapte şi a cumpărat imediat drepturile de ecranizare. Wells a fost impresionat de felul în care povestea prezintă motivul universal al maturizării. (C.S.)

BBC TOP GEAR
Cea mai furioasă şi iute cursă a fost lansată. BBC Top Gear alături de Puma a oferit o avanpremieră exclusivistă cititorilor revistei.  "The Fast & The Furious e pentru băieţi ceea ce este baletul pentru fetele romantice. E hrană concentrată pentru sufletul adolescentin şi plin de ego din orice bărbat care ar intra oricând în pielea rebelului fără cauză", a declarat Costin Girgea, redactorul-şef al revistei BBC Top Gear. În film îi puteţi admira pe Vin Diesel şi pe Paul Walker. (A.V.P.)

OM DE LUT
Artista basarabeană Alexandrina Hrisov lansează primul său album - "Om de lut" - joi, 9 aprilie, de la ora 21:00, în clubul şi lver Church din Bucureşti. După ce a cucerit publicul român cu piesa "Fata merge pe jos" şi  cu talentul său la pictură, Alexandrina intră pe piaţa muzicală cu albumul care este disponibil în magazinele Cărtureşti şi Diverta din întreaga ţară. Albumul conţine 13 piese, care sunt o combinaţie originală de soul, jazz,  funk, R & B, electropop şi rock alternativ. (A.V.)

NOU POST DISCOVERY
Dacă sunteţi pasionaţi de criminalistică, ID Investigation Discovery vă pune la dispoziţie un set de programe axat pe investigaţii. Pentru că publicul este fascinat de gândirea infractorilor, noul post tv, disponibil de-acum în România, utilizează tehnici narative dramatice bazate pe fapte. Este analizată în profunzime fiecare investigaţie, prezentându-se în plus declaraţii personale ale experţilor, care dezvăluie dovezile, metodele şi motivele fiecărei fapte săvârşite. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: arte