x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Summer Fest - Fanjumping la Rosia Montana

Summer Fest - Fanjumping la Rosia Montana

de Raluca Grintescu    |    08 Iul 2005   •   00:00
Summer Fest - Fanjumping la Rosia Montana

FanFest Rosia Montana este un festival inedit care se adreseaza atat celor dinamici si dornici de aventura, cat si locuitorilor din Muntii Apuseni. Evenimentul reuneste activitati variate si un program artistic complex. Locatia festivalului a ramas aceeasi - platoul Jig-Vaidoaia din Rosia Montana, zona de munte situata la aproximativ 1.000 m altitudine. Editia din acest an propune experiente noi si inedite pentru un festival din Romania: fanjumping, tunuri cu apa si panouri artificiale de catarat, expozitii si concursuri de afise si grafitti, proiectii de filme cu tematica de mediu, prezentari si un targ al produselor locale.

TRADITIE. FanFest va incepe la asfintit cu o veche traditie romaneasca; buciumul va rasuna peste sate, invitand oamenii la festival. Vineri si sambata vor urca pe scena trupe care recomanda festivalul ca fiind cel mai mare sommer-fest din tara: Zdob si Zdub, Shukar Collective, Sensor, Bitza, Vita De Vie, Luna Amara, Unu&Firma, Phane Buton, Pacha Man, K-gula, Ada Milea, B.TON, Romano (Germania), Anexa 1, Target, Aria Urbana, Dahood, Implant pentru Refuz, Grasu XXL, DJ Paul, CTC, Butch, Coma, H8, Altar, Silent Strike. Ca si anul trecut, lista cuprinde printre cele mai credibile nume din Romania, tocmai pentru a da greutate acestui protest muzical.

Organizatorii estimeaza ca la aceasta editie va veni un public de circa 15.000 de persoane, in principal tineri. Cazarea se va face in campingul amenajat pe platou, iar transportul participantilor pe rutele Cluj-Napoca - Rosia Montana - Alba-Iulia se va realiza cu ajutorul microbuzelor si al autobuzelor puse la dispozitie de organizatori. (Raluca Grintescu)

×
Subiecte în articol: culture club