x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ţăndărică şi la bal şi la spital

Ţăndărică şi la bal şi la spital

de Ilinca Dima    |    30 Apr 2008   •   00:00
Ţăndărică şi la bal şi la spital

În această seară îndrăgitul artist Ovidiu Lipan Ţăndărică, aflat în turneu împreună cu Fanfara 10 Prăjini & Friends, a ajuns la secţia de gardă a Spitalului Municipal de Urgenţa Constanţa intr-o stare foarte grava.În această seară îndrăgitul artist Ovidiu Lipan Ţăndărică, aflat în turneu împreună cu Fanfara 10 Prăjini & Friends, a ajuns la secţia de gardă a Spitalului Municipal de Urgenţa Constanţa intr-o stare foarte grava.

Ţandarică se afla intr-un club constănţean pregătindu-se pentru recital cand deodata starea sănătăţii sale i-a impus transportarea de urgenţă la spital. Cu el au ajuns cu aceleaşi simptome: Stelu Enache, Corneliu Stroe şi David, coordonatorul Fanfarei 10 Prăjini.

Diagnosticul, toxiinfecţie alimentară. Se pare ca micul dejun servit la un hotel din Tulcea nu le-a picat bine artiştilor. Ţăndărică şi colegii săi au fost trecuţi urgent pe perfuzii iar astăzi vor merge să-şi facă un set complet de analize. După o oră de perfuzii deşi încă evident obosiţi, toţi cei patru pacienţi s-au reîntors la club şi au susţinut concertul.

Spectacolul pe care trebuie sa îl susţină astăzi la Casa Sindicatelor din Constanţa se va amîna pentru o data ce va fi anunţată ulterior, însă concertele din 1 mai şi 2 mai de la Costineşti respectiv Iaşi işi vor păstra programarea iniţială.

×
Subiecte în articol: arte