x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Timişoara rulz! / Locatarii live în Silver Church

Timişoara rulz! / Locatarii live în Silver Church

de Alex Revenco    |    19 Feb 2009   •   00:00


După spectacolele de la Arad şi Timi-şoara, Tavi Iepan & Co. cântă diseară, de la ora 19:00, la Preoteasa, în Clubul Silver Church.





Locatarii este un supergrup, alcătuit din foşti componenţi ai unor formaţii prestigioase precum Cargo, Pro Musica sau Progresiv TM, plus muzicieni mai tineri. Este vorba despre Tavi Iepan (foto) – lider, chitară, voce, Mario Florescu – solist vocal, percuţie, Victor Miclăuş – bass, Lică Dolga – tobe, percuţie, Radu Rotaru – clape şi Mircea Bunea – chitară (înlocuit, din motive de sănătate, de Horea Crişovan). Ei îşi promovează albumul "Nu te supăra frate", înregistrat cu un studio mobil în Timişoara, Arad, Brebul Nou, Hamburg şi Paris, fiind mixat şi masterizat la Paris de Adi Popescu. Adi a fost şi el în Cargo, imediat după plecarea lui Tavi Iepan şi a emigrat în 1990 în Franţa. Adi Popescu este singurul român care a absolvit "School Of Audio Engineering", o şcoală de prestigiu din domeniul sound-designului.

Discul este un proiect multimedia, pe lângă piesele audio mai sunt trei videoclipuri: "La Stână", "Cimitirul" şi "Locatarul de la patru". La melodia "Lumea". La înregistrări (produs de Adi Popescu, Marius Giura & Tavi Iepan), pe lângă Locatarii au participat Horea Crişovan la chitară, Mircea Nedelcu la clape şi chitară, Doru Iosif la fluier, iar grafica aparţine lui Christian Podratzky, muzician român stabilit în Germania.

×
Subiecte în articol: arte