x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Trance la maxim - Armin e din nou in misiune

Trance la maxim - Armin e din nou in misiune

de Raluca Grintescu    |    23 Feb 2007   •   00:00
Trance la maxim - Armin e din nou in misiune

Armin van Buuren, cel mai iubit dintre DJ-i de trance, se va afla maine seara in "misiune" la Bucuresti. Warm-up-ul va intra in sarcina unuia dintre cei mai bine cotati DJ romani, Vania, si a olandezului Remy.

Dupa sase ani de existenta, timp in care si-a legat numele de prezenta in Romania a unora dintre cele mai mari nume ale muzicii electronice, precum Tiesto, Paul van Dyk, Sasha, John Digweed, Fatboy Slim sau Carl Cox, The Mission se pregateste sa-i rasfete din nou pe clubberi. Armin van Buuren va da tonul petrecerilor The Mission in parteneriat cu ProFM din 2007, petreceri a caror tema cromatica va oscila intre argintiu, albastru, rosu si portocaliu.

TRANCE. Armin van Buuren este un nume important pe scena trance, atat ca DJ, cat si ca producator. Interesul sau pentru muzica electronica a aparut inca din copilarie, el intrand in posesia primului sampler inca de la 14 ani. Primul sau hit a fost "Blue fear", lansat in 1995 sub Cyber Records. De atunci a urmat o serie intreaga de productii, ce au patruns in clasamentele muzicale internationale. In plus, el a colaborat cu Tiesto pentru proiectele Major League si Alibi si a produs piesa "Exhale" alaturi de Ferry Corsten. Incepand din anul 2000, Armin a lansat seria de compilatii AVB, care s-au bucurat de succes la public. Un an mai tarziu, olandezul si-a inceput propria emisiune de radio, intitulata "A State of Trance", in timpul careia isi facea cunoscute creatiile.

ARMIN ONLY. De-a lungul carierei, Armin a concertat in peste 25 de tari, beneficiind de sprijinul lui Dave Lewis. De curand, el a prezentat un set de noua ore pentru Dancetheater din Haga. Printre locurile in care mixeaza constant se numara "Passion", "Godskitchen", "Gatecrasher" si "Slinky" - Marea Britanie, "Glow" - Washington, si Ibiza. La 11 noiembrie 2006, artistul a celebrat pe Stadionul Ahoy Rotterdam lansarea unui nou album, intitulat "10 years"! Motivul care l-a determinat pe Armin sa aleaga aceasta locatie ca fiind rampa de lansare a noului album a fost concertul extraordinar "Armin Only", sustinut de artist acolo in 2005, in fata a 12.000 de clubberi. Biletele pentru evenimentul de maine seara de la Sala Polivalenta au fost puse in vanzare inca de la jumatatea lunii decembrie a anului trecut. Pentru cei care inca nu si-au procurat bilet, o mai pot face accesand bilete.ro, themission.ro sau le pot cumpara din Studio Martin, Magazinul Vanguardia, Diverta Plaza Romania, Diverta Mall Vitan, Diverta Unirea, Diverta Scala cu 44 RON. La intrare, pretul va fi de 60 RON. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis. Dupa cum si-a obisnuit ascultatorii, ProFM nu lasa neintervievat nici unul dintre cei mai mari DJ ai lumii. Maine, The Mission il aduce pe Armin Van Buuren in studioul ProFM pentru a raspunde intrebarilor fanilor sai.

×
Subiecte în articol: culture club armin