x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Tudor Gheorghe şi ale sale frumuseţi

Tudor Gheorghe şi ale sale frumuseţi

de Alex Revenco    |    13 Aug 2009   •   00:00
Tudor Gheorghe şi ale sale frumuseţi

Surpriza pe care maestrul a pregătit-o cu drag şi minuţiozitate celor care ştiu să aprecieze arta spectacolului se numeşte "Stagiunea Permanentelor Frumuseţi". Primul ciclu de spectacole, "Anotimpurile mele Vara - Toamna 2009" va începe la 29 septembrie, de la ora 19:00, pe scena Sălii Mici a Palatului.



Şi această stagiune va oferi momente de reală înălţare spirituală prin intermediul unor spectacole inegalabile în care sute de melodii şi zeci de poezii semnate de mari poeţi ai culturii româneşti vor atesta (ca de fiecare dată) virtuozitatea creaţiei artistice a fenomenului cultural numit Tudor Gheorghe. La această reprezentaţie vor fi prezenţi toţi cei care îl apreciază pe maestru în cadrul unui turneu naţional ce va cuprinde nu mai puţin de 23 de oraşe.

Pe parcursul unui an, maestrul va fi călăuza noastră într-o lume magnifică, pură şi suavă, purtându-ne pe aripile culturii către cele mai de preţ comori ale neamului nostru. La reprezentaţia de la 29 septembrie, alături de maestru vor evolua orchestra şi corul Teatrului liric "Elena Teodorini" din Craiova, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu, care va oferi un plus de valoare textelor muzicale.

DUBLA ANIVERSARE
Stagiunea marchează şi celebrarea unor evenimente semnificative pentru cariera maestrului: împlinirea a 40 de ani de când a ieşit la rampă cu primul său recital, "Menestrel la curţile dorului" şi aniversarea a 10 ani de la primul său concert simfonic, alături de orchestra dirijorului Marius Hristescu, prin seria de spectacole "Anotimpurile poeziei româneşti".

El însuşi un menestrel, artistul ştie să iubească, să păstreze şi să dăruiască aceste frumoase poveşti ale neamului românesc tuturor celor care doresc să le primească, să le simtă şi să le transmită mai departe. Biletele pentru spectacolul de la 29 septembrie, inclus în "Stagiunea Permanentelor Frumuseţi", au fost puse în vânzare de VreauBilet, organizatorul evenimentului. Fiind un spectacol cu locuri limitate, sfătuim pe cei care iubesc acest gen muzical neîncadrat în nici unul dintre tiparele existente să se grăbească să-şi achiziţioneze biletele. Preţurile biletelor sunt următoarele: 200 de lei - categoria V.I.P. şi 170 de lei - categoria I, acestea fiind disponibile la la standul Vreau
Bilet din Magazinul Unirea Shopping Center - etaj 2 - aripa din intrarea Călăraşi, Sala Mică a Palatului, magazinul Li-gia F - strada Pache Protopopescu nr. 23, Eventim - în reţeaua Germanos şi pe site-urile www.blt.ro, www.bilete.ro, www.ticketstore.ro şi www. vreaubilet.ro.

×