x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Van Damme isi face de cap la noi

Van Damme isi face de cap la noi

de Raluca Grintescu    |    23 Iul 2005   •   00:00

Probabil multi stiu deja ca Van Damme se afla in Romania, unde filmeaza pentru pelicula "2nd in command", insa putini cunosc ce se ascunde cu adevarat in spatele personajului.
Cunoscut peste hotare pentru firea lui pusa mereu pe scandal, fortosul Jean Claude si-a dat arama pe fata si in Capitala. Nici bine sosit, actorul s-a luat la bataie cu un grup de rromi intr-un club de noapte, iar zilele trecute si-a facut intrarea in braseria Hotelului Hilton in plina forta verbala, atragand privirile mirate ale celor aflati la un pahar.
Suparat pe viata, Jeanutu a inceput sa zbiere la cei doi insotitori ai sai, care au simtit ca nu e binevenita atitudinea acestuia si i-au facut un semn discret ca sa taca. Plin de nonsalanta, a dat buzna peste un grup de persoane doar ca sa-si aranjeze parul in oglinda, singura existenta, de altfel, in spatele respectivei mese. Insa romanul i-a dat o lectie de bun-simt, reducandu-l prin doua vorbe la tacere. Sa vedem ce-o sa mai scoata la suprafata Van Damme cand o mai pofti pe la noi.

×
Subiecte în articol: arte