x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură București ComicsFest - 10, 11 septembrie 2022

București ComicsFest - 10, 11 septembrie 2022

de Magdalena Popa Buluc    |    09 Sep 2022   •   10:40
București ComicsFest - 10, 11 septembrie 2022

Doar câteva zile până la întâlnirea anului în materie de comics, benzi desenate și webcomics! Peste 70 de autori și proiecte de benzi desenate vă așteaptă în expoziție, 20 dintre ei sunt și la Aleea Artiștilor, iar programul e plin de animații, sesiuni de live drawing și chiar un moment de magie!

Vă puteți face caricatura la unii dintre cei mai buni caricaturiști din România, puteți testa tablete grafice de la Wacom iar dimineața avem câte un atelier de benzi desenate. Premiile București ComicsFest sunt pregătite și nu lipsește nici anul ăsta "meciul de benzi desenate" unde vom desena cu markerele Posca. Editurile Grafic, Nemira și noul comics shop East Block Comics vin la comicsfest cu cele mai noi benzi desenate și manga.

Gazda București ComicsFest este tot Comics Club de pe Nerva Traian nr. 4 iar programul e de la 10 dimineața la 8 seara. Intrarea liberă!

Anul asta avem și 2 locații partenere care vă așteaptă cu câte o expoziție de benzi desenate marca București ComicsFest: Red Goblin (Știrbei Vodă nr.4) cu expoziție "Istorii din '89 în benzi desenate" și 1UP Gamers Pub (str Mendeleev nr.29) cu expoziție aniversară Revista Comics.

 

×