x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Antologie SF: Un nou volum Gardner Dozois

Antologie SF: Un nou volum Gardner Dozois

de Sebastian S. Eduard    |    24 Aug 2008   •   00:00
Antologie SF: Un nou volum Gardner Dozois

Antologiile Gardner Dozois revin la Nemira cu volumul numărul patru. Un volum ce printre fanii genului nu mai are nevoie de recomandări.Antologiile Gardner Dozois revin la Nemira cu volumul numărul patru. Un volum ce printre fanii genului nu mai are nevoie de recomandări.


Încă un regal pentru fanii genului: cel de-al patrulea volum din seria antologiilor Gardner Dozois tocmai a apărut la Editura Nemira. În acest volum semnează Albert E. Cowdrey, William Sanders, Daniel Abraham, Colin P. Davies, Stephen Baxter, Caitlin R. Kiernan, Robert Reed, James L. Cambias, Eleanor Arnason, Peter F. Hamilton, Paul Di Filippo, Paul Melko şi Walter Jon Williams, alături de obişnuita "Sinteza" anuală realizată de Gardner Dozois.


STANDARD. Recunoscută în unanimitate ca lectura esenţială pentru orice fan al genului, antologia The Year’s Best Science Fiction ridică şi mai mult standardul de excelenţă cu care ne-a obişnuit. Povestirile adunate în acest volum îi poartă pe cititori din colţurile cele mai îndepărtate ale universului pînă în miezul fiinţei umane, în tărîmul zeilor sau al clipei care nu este încă. Cel mai bun loc din întreg universul unde poţi găsi poveştirile care stîrnesc imaginaţia şi încîntă inima.

×
Subiecte în articol: carte