x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Comunicarea, eterna problema

Comunicarea, eterna problema

de Sebastian S. Eduard    |    03 Aug 2008   •   00:00
Comunicarea, eterna problema

Inca o carte despre comunicare? De ce nu… Poate ca autorul are ceva nou de spus, atita vreme cit in Statele Unite volumul este bestseller.



Încă o carte despre comunicare? De ce nu…
Poate că autorul are ceva nou de spus, atîta vreme cît în Statele Unite volumul este bestseller.


I-ai admirat vreodată pe acei oameni de succes care aparent păreau să aibă totul? Discută încrezători la petreceri, vorbesc în cunoştinţă de cauză la întrunirile de afaceri, au cele mai bune joburi, dau cele mai frumoase petreceri şi au cei mai interesanţi prieteni.
Dar asta nu înseamnă neapărat că sunt mai inteligenţi decît tine sau că arată mai bine. Este vorba pur şi simplu de modul în care ei comunică. Cu ajutorul celor 92 de tehnici eficiente şi uşor de înţeles propuse de Leil Lowndes, vei descoperi cum să devii un as al comunicării, în viaţă, în dragoste sau în afaceri, crede autorul.


TRUCURI. Cartea conţine trucuri utile despre cum să îţi faci o intrare memorabilă şi să discuţi cu oameni pe care ai vrut mereu să-i cunoşti; cum să foloseşti limbajul corporal pentru a captiva audienţa; cum să pari o persoană din interior într-o mulţime de oameni necunoscuţi, indiferent de cît de puţine lucruri aveţi în comun; cum să pari întotdeauna o persoană încrezătoare şi carismatică, indiferent de locul în care te afli.
A la King. "Nu numai că vei sparge gheaţa, ci îi vei impresiona pe ceilalţi cu noile tale abilităţi", comentează despre această carte celebrul realizator de talk-show-uri, americanul Larry King.

×
Subiecte în articol: carte