x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Know-how

Know-how

27 Iul 2008   •   00:00
Know-how

Amsta Publishing este o editură relativ tînără. Acest lucru nu înseamnă că aici nu pot apărea cărţi cu adevărat importante...Amsta Publishing este o editură relativ tînără. Acest lucru nu înseamnă că aici nu pot apărea cărţi cu adevărat importante...

SIMPLEOLOGIE

Simpleologie: Ştiinţa modului simplu de a obţine ceea ce îţi doreşti demonstrează că succesul şi fericirea sînt mult mai uşor de obţinut decît am putea crede. De fapt, oamenii îşi pot garanta propriul succes doar respectînd cîteva reguli simple. Legile Simpleologiei au existat printre noi dintotdeauna. Dar, pînă acum, nimeni nu le-a aşternut pe hîrtie într-o maniera atît de simplă şi de directă cum a făcut-o Mark Joyner.

PUTEREA UNEI ORE

Această carte nu se aseamănă cu nici o altă lucrare de dezvoltare personală pe care ai citit-o pînă acum. Dave Lakhani, un renumit specialist în strategie pe probleme de dezvoltare a afacerii, îşi propune ca "Puterea unei ore" să ofere o soluţie persoanelor care au un program foarte încărcat, dar care au nevoie de o schimbare în viaţa personală sau profesională. În acest sens, oricine citeşte această carte şi aplică principiile puse în discuţie de Dave Lakhani se va afla pe drumul către o dezvoltare esenţială.

×
Subiecte în articol: carte