x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Profit! Că doar e criză...

Profit! Că doar e criză...

de Sebastian S. Eduard    |    11 Mar 2011   •   18:06
Profit! Că doar e criză...
Sursa foto: /Thinkstock

155905-thinkstock-200398520-001.jpgAceastă carte are efectul unei forţe motrice pentru tot ceea ce înseamnă marketing, acoperind o ga­mă extinsă de subiecte – de la analiza situaţiei curente a companiei până la implementarea unui nou plan de afaceri şi de la controlul managerial până la interfaţa dintre vânzări, finanţe, producţie şi service.

Lucrarea se bazează pe experienţa a sute de companii – unele mari, altele mici – din lumea întreagă. Este indispensabilă pentru manageri şi întreprinzători, dar şi pentru acei angajaţi care doresc să se situeze în viitor pe poziţii manageriale. În plus, este esenţială şi pentru studenţii care se pregătesc să pătrundă în universul afacerilor. Putem spune că este o carte de afaceri extrem de pragmatică. Incluzând o serie de tehnici testate, această lucrare vă ajută în dezvoltarea eficienţei personale şi de afaceri. şi este o lectură obligatorie mai ales pentru cei interesaţi de extinderea afacerii.

Autoarea, Christine Harvey, e o femeie de afaceri solicitată ca orator în întreaga lume. Este autoarea a şase cărţi de afaceri şi leadership devenite best-sel­ler şi publicate în 22 de limbi, dar şi a unor serii de articole care au apărut în Los Angeles Times şi în alte 100 de ziare şi reviste importante. E cunoscută mai ales pentru sesiunile de training în vânzări, marke­­ting, management, comunicare, motivare şi leadership, susţinute în faţa a peste 100.000 de persoane din peste 20 de ţări.

Volumul „În căutarea profitului” a apărut recent la Curtea Veche Publishing.

×
Subiecte în articol: arte carte